ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Προβληματισμένος ο Μόγιες!

Προβληματισμένος ο Μόγιες!

11/2/2014

Προβληματισμένος ο Μόγιες! 

Με 8 ήττες, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει, όψι μόνο εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εκτός Ευρώπης. Οι "μπέμπηδες" βρίσκονται στο -9 απο την 4η Λίβερπουλ. Η ισοπαλία με την Φούλαμ, την κυριακή, ήταν μια ακόμα "μαχαιριά" για τον Ντέιβιντ Μόγιες.
Η πίεση αυξήθηκε, προς τον Σκοτσέζο τεχνικό, ενώ τα αρνητικά σχόλια που κάνουν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, για τον ίδιο, μεγαλώνουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" ο Μόγιες πήγε με κατεβασμένο κεφάλι, την Δευτέρα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εκεί συζήτησε με τους συνεργάτες του, τι πήγε στραβά απέναντι στους "Κότατζερς".
Οι μουρμούρες δίνουν και παίρνουν στο Μάντσεστερ, αναφορικά με τον Μόγιες, ενώ πολλοί, εντός του συλλόγου, δεν είδαν με καλό μάτι, την κίνηση, να πάνε οι παίκτες στο Ντουμπάι, για μια μίνι προετοιμασία 5 ημερών. Μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ και έως το επόμενο ματς, η Γιουνάιτεντ, έχει ένα κενό 10 ημερών και ο Μόγιες θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Το θέμα είναι πως η συνολική εικόνα των πρωταθλητών Αγγλίας είναι άκρως προβληματική και αν δεν καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα, στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, τότε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου