ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αναμένεται μεγάλη «μάχη»

Αναμένεται μεγάλη «μάχη»

12/02/2014
 
 Δέκα παιχνίδια απέμειναν μέχρι το τέλος της Superleague και τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει «φωτιά» για την… ουρά της βαθμολογίας. Δείτε τον πίνακα με τα εναπομείναντα ματς των ομάδων που κινδυνεύουν.

Αναμένεται μεγάλη «μάχη»
Έχοντας απομείνει δέκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Superleague, το μόνο σίγουρο είναι ένα σε ότι αφορά την παραμονή. Κανείς δεν είναι… ξεγραμμένος, τώρα που ξέρουμε ότι πέφτουν δύο και ένας θα παίξει μπαράζ, ούτε καν ο τελευταίος Άρης, ειδικά μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play-off, όπως ο Πανθρακικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχουν «σωθεί». Είναι δύσκολο να βρει κάποιος τον «μαγικό» αριθμό, διότι φέτος οι ομάδες είναι 18 και όχι 16, όποτε δεν μπορεί μα γίνει σύγκριση με τη κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο 15ος Εθνικός της σεζόν 1997-98 είχε 33 βαθμούς, και 32 ο Πανιώνιος την επόμενη χρονιά, ενώ το 1999-00 η Καβάλα τερμάτισε με 30 πόντους. Αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς έχει 22, που είναι στην ίδια θέση.

Ένα στοιχείο που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο Εργοτέλης, από τις ομάδες που κινδυνεύουν, είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τις περισσότερες από αυτές της πρώτης εξάδας και συγκεκριμένα πέντε, καθώς έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Με τέσσερις θα κοντραριστούν ο Απόλλων, ο Άρης και ο Λεβαδειακός, ενώ με μία (Ατρόμητο) ο Πανιώνιος.

Δείτε (καθαρά) τον πίνακα, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στη SportDay, πατώντας κλικ πάνω στην παρακάτω εικόνα


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου