ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Eσεις τωρα θελετε να μας πεισετε οτι θελετε το καλο του Παναθηναικου και του Ελληνικου ποδοσφαιρου ετσι? (video)

Eσεις τωρα θελετε να μας πεισετε οτι θελετε το καλο του Παναθηναικου και του Ελληνικου ποδοσφαιρου ετσι? (video)

12/02/2014

Ειλικρινα δεν θαθελα να βρισκομαι στην θεση των οπαδων του Παναθηναικου που τγια ακομα μια φορα βλεπουν την διοικηση του μπασκετ να μυνηει την...ο Θεος να την κανει διοικηση του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου με τον ιδιοκτητη να τον πεις? επενδυτη να τον πεις? ουτε αυτος δεν ξερει τι ειναι στον Παναθηναικο...απλα δεν του ανηκει ειναι διαχειριστης των μετοχων που εδωσε ο Τζιγγερ και δεν εχει βαλει ουτε ενα ευρω στην ομαδα...γιαυτο και δεν ξερουμε πως να τον χαρακτηρισουμε.

Θα προσεγγισω το θεμα με ιδιαιτερη προσοχη γιατι ειλικρινα δεν θελω να μεγαλωσω τον πονο των οπαδων του Παναθηναικου ειναι ηδη πολυ μεγαλος...αλλα εχετε εσεις την πρωτη ευθυνη γιατι εδω και χρονια καθεστε και τους κοιτατε να σας δουλευουν και η ομαδα σας να συνεχιζει την φθινουσα πορεια προς τα κατω και μρε αυτο που εγινε με τις μυνησεις στον ΣΚΑΙ  που πηγε να το παιξει αντικειμενικος και να πει και καλα για τον Γιαννακοπουλο που ειχε πει τοτε την ατακα Εγω ανακαλυψε την αλητεια κλπ...βλεπεις δεν του αρεσει να λενε τα δικα του αλλα μονο του Ολυμπιακου..επισης υπουλα και βρωμικα ο Αλαφουζος τον αδειασε σαν ηγετη του μπασκετ και τον εβγαλε στην σεντρα , ψεματα δεν ειπε αλλα εμας βγηκες να βγαλεις λαθος ρε Θωμαιδη?ΑΑΑ...το αφεντικουλη μου πρωτα που μου δινει ψωμακι.

Ετσι λοιπον ξεφτυλιζετε ακομα περισσοτερο ο Παναθηναικος γενικωτερα και απο εκει που ειχαν προηγηθει οι δηλωσεις Γιανακοπουλου στηριζω τον Αλαφουζο κλπ ο Γιαννακης τον αδειασε μεσω των...στημενων εργαλειων του του καναλιου που στερειτε αδειας και των εργαζομενων του ...πως γινεται να προσλαμβανει τωρα ενα καναλι χωροις να εχει αδεια αλλο καπελο...τον αδειασε λοιποιν βρωμικα και υπουλα οπως ειναι η συνηθεια του για να φανει ακομα μια φορα καλος και δυνατος και να βγει για ηγετης του Παναθηναικου...τι ηγετης/ χωρις μια...βεβαια απο την αλλη...η οικογενεια Γιανακοπουλου ποτε δεν αγορασαν την ΠΑΕ Παναθηναικος οπως ελεγαν εδω και δεκαετιες με το γνωστο συνθημα ...Παυλο Θεε παρε την ΠΑΕ... αλλα που ο Παυλος αλλα και κανεις απο την οικογενεια.

Ετσι συνεχισε να ειναι στα χερια και ακομα ειναι δηλαδη του Τζιγγερ...και επεσε στα χερια του μανιοκαταθληπτικου Αλαφουζου που μνημονευει με ξενα κολυβα απλα διαχειριζεται τις μετοχες που παραχωρησε ο Τζιγγερ στον Αλαφουζο.Και μετα τον Τσακα και ολους αυτους που τον παιζουν παναθες και ξεφτυλιζουν καθημερινα τον Παναθηναικο και τον κοσμο του που εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης...και εμεις περασαμε απο κατι τετοια επι Σαλιαρελη αλλα τα αλλαξαμε σε μια νυκτα ολα.

Αν θελανε  ας μην αλλαζαν, εσεις καθεστε και τους κοιτατε, λουστειτε τα λοιπον και ερχονται και τα χειροτερα, να πατε και στο Δικαστηριο χωρισμενοι αλλοι με τον Αλαφουζο και αλλοι με τον Δημητρακη...αυτοι θα σας βαλουν να σφαχτειτε μεταξυ σας για να ικανοποιησουν τα δικα τους αποθυμενα και την ανικανοτητα τους να διοικησουν τον δευτερο μεγαλυτερο συλογο της χωρας.

Καλεσμενοι οι ΠΑΟΚτζηδες κατα δηλωσιν τους αλλα δηλωνουν επισης οτι ειναι Ολυμπιακοι και λενε οτι προτιμουσαν τον Κοκκαλη και δεν γουσταρουν τον Μαρινακη...

Δυυστυχως ομως μαζι με αυτους καταρεει και το Ελληνικο ποδοσφαιρο και καθημερινα αδειαζουν τα γηπεδα γιατι φιλαθλος κοσμος πλεον εχει αηδιασει.Ο καθενας τους χρησιμοποιει τα media του σαν οπλα εναντιον πρωτα απολα κατα του Ολυμπιακου αλλα και τωρα θα τα στρεψουν και ο ενας εναντιον του αλλου,,,ο Δημητρακης τωρα εκανε μυνηση στον ΣΚΑΙ αυριο θα βλεπουμε πρωτοσελιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ κατα του Αλαφουζου και του ΣΚΑΙ..ξεφτυλα του κερατα...

Εσεις να περιμενετε τι βλακειες του Αλαφουζου για συμαχιε με αλλους προεδρους που τους αναφερει και ονομαστικα και οι ιδιοι οι προεδροι σπευδουν ταχυτατα να διαψευσουν τις αρλουμπες του Αλλαφουζου και να πουν οτι δεν συμετεχουν σε τετοιου ειδους συμαχιες , το μονο ψωνιο ειναι ο αμπαλος Σαβιδης που επισης  ξεφτυλιζει τον κοσμο του ΠΑΟΚ  με ολα αυτα.Αλλα γιαυτον θα μιλησουμε αλλη φορα.

Ξυπνηστε επιτελους...πως μπορειτε να τα βλεπετε ολα αυτα και να καθεστε απρακτοι? πως μπορειτε να συνεχιζετε να βλεπετε τις παραγκες και...οραματα του Γιαννακη και τα αδειασματα του στον Δημητρακη? που δεν του αρεσει βεβαια να του λενε τα δικα του...δεν ειναι και κανενα καλοπαιδο κι αυτος, η ουσια ειναι μια και κλεινω..οσο καθεστε και τους κοιτατε εισαστε και συνενοχοι για οσα περναει η ομαδα σας.

 Ιδου και η ειδηση οπως το εγραψαν τα Πρασινα νεα...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μηνύει τον ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για το δυσφημιστικό ρεπορτάζ που έπαιξε για αυτόν από την εκπομπή "Δίκη", το βράδυ της Δευτέρας.

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά από μία περίοδο ηρεμίας και ειρήνης στα διοικητικά και μετοχικά θέματα της ομάδας. Φαίνεται πως ο σύλλογος έχει συνηθίσει στην καταιγίδα και δεν μπορεί διαφορετικά...
Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.
Όπως αποκάλυψε μέσο ενημέρωσης το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλος, αυτός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του.
Μάλιστα, το άρθρο που αναφέρεται στις προθέσεις του αφεντικού του "Εξάστερου", φιλοξενεί άκρως καυστικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας... Συγκεκριμένα, τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο "φυγόδικο" και ο οποίος έχει "αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο σε βάρος της χώρας".
Οργισμένος ο Γιαννακόπουλος
Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θεματολογία της εκπομπής και παρακολούθησε το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκνευρίστηκε έντονα. Θεώρησε "unfair" εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου αυτή την κίνηση, αφού πριν από λίγες ημέρες τον είχε στηρίξει δημοσίως στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να τον ενισχύσει και είχε δεσμευτεί να συνδράμει και ο ίδιος.
Για αυτό αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, τόσο κινούμενος μέσω της δικαστικής οδού, όσο και επιτιθέμενος απ' ευθείας στον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Το ζητούμενο πλέον είναι σε ποιον βαθμό θα επιλέξει να κλιμακώσει την κόντρα...
Κατά κάποιο τρόπο, εκτιμά ότι αρχίζει μία προσπάθεια να πληγεί το προφίλ του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του στέλνονται μηνύματα να μην ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αφού δεν είναι ευπρόσδεκτος. Ενέργειες που φυσικά δεν πρόκειται να τον επηρεάσουν, αφού δεν είναι από τους ανθρώπους οι οποίοι αποθαρρύνονται...

Δείτε το βίντεο από το 8.55 μέχρι το 10.30 για το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής:
Πηγες: http://prasinanea.gr/-http://www.skai.gr/ 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου