ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ρότζερς: «Το παιχνίδι με την Φούλαμ θα είναι δύσκολο»

Ρότζερς: «Το παιχνίδι με την Φούλαμ θα είναι δύσκολο»

11/2/2014

Μπορεί η Φούλαμ να είναι στις τελευταίες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για τον Μπρένταν Ρότζερς θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία. 
Ρότζερς: «Το παιχνίδι με την Φούλαμ θα είναι δύσκολο» 
Την Φούλαμ αντιμετωπίζει την Τετάρτη, εκτός έδρας, η Λίβερπουλ και ο προπονητής των «κόκκινων», μίλησε για το παιχνίδι. 

Όπως δήλωσε, όλα τα παιχνίδια στην Αγγλία είναι δύσκολα και το γεγονός ότι η ομάδα του Ρενέ Μόλενστιν είναι έμπειρη, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. 

«Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο για μας, είτε πρόκειται με την κορυφαία ομάδα ή όχι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ και συνέχισε: 

«Νομίζω ότι είδατε την Κυριακή ότι έχει μερικούς καλούς παίκτες. Έδειξαν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στο παιχνίδι, πήραν το προβάδισμα». 

Ο 41χρονος Ιρλανδός πρόσθεσε: «Ξέρω μερικούς από τους παίκτες που έχουν και είναι καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές. Όπως τον Στιβ Σίντγουελ, που έχω δουλέψει μαζί του, τον Σκοτ Πάρκερ και τον Ντάμιεν Νταφ, αλλά όλοι οι παίκτες που είναι εκεί έχουν μεγάλη εμπειρία» και κατάληξε: 

«Αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ειδικά τα εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχουμε την πίστη και τη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας και ελπίζουμε να πάμε στο παιχνίδι της Τετάρτης και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 



Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου