ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2(pics+videos)

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2 (pics+videos)

Ο Ολυμπιακός ήταν χορταστικός στην επίθεση, κερδίζοντας τον Πλατανιά στον Πειραιά με σκορ 4-2, χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν (28'), Βαλντές (68'), Πέρες (70') και Μαρκάνο (78'). Χορταστικό θέαμα από τους ερυθρόλευκους, μαέστρος ο Ιμπαγάσα.
Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πλατανιά με σκορ 4-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν (28'), Βαλντές (68'), Πέρες (70') και Μαρκάνο (78'). Τόρες (37') και Βλαχοδήμος (72') σημείωσαν τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 71 βαθμούς στην Super League, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τις δεκατρείς σερί εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι Βαλντές και Μαρκάνο (στην δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι) πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέρες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον μαέστρο Ιμπαγάσα, ο οποίος με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε επίπεδο την ομάδα, βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι.

Ανασκόπηση αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έγινε σαφές πως ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει κτήμα του την μεσαία γραμμή ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που φυσιολογικά ήθελε πρώτα να φυλάξει τα νώτα του και δευτερευόντως να χτυπήσει σε κάποια κόντρα, εφόσον του παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Σε αυτό το μοτίβο κύλησε το πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού, όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να φτιάχνουν επικίνδυνες φάσεις στην ανάλογη συχνότητα. Από κεφαλιά πάσα του Πέρες ο Ντομίνγκες αστόχησε από κοντά στο 14', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο 24χρονος εξτρέμ ανατράπηκε από τον Γιωργαλλίδη, με τον Καμπαξή να δείχνει πως πρέπει να συνεχιστεί το ματς. Ομοίως και στο 26' όταν οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Δημήτρη.

Ένα κλέψιμο του Μανιάτη και κάθετο πέρασμα στον Ολαϊτάν, έφεραν τον Νιγηριανό φάτσα με το γκολ στο 28'. Το πλασέ του νεαρού κυνηγού ήταν εύστοχο και το 1-0 γεγονός για τους Πειραιώτες. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 37' όταν από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Τετέ, ο Γουνδουλάκης έκανε το σκαστό σουτ με τον Τόρες να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, στην πρώτη τελική του Πλατανιά στο ματς. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα δεύτερο γκολ στο ματς έψαξε ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο Πλατανιάς κατάφερνε εύκολα ή δύσκολα να απορροφά την πίεση των Πειραιωτών. Την λύση έδωσε στον Ολυμπιακό ο Βαλντές, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα "ερυθρόλευκα" στο 68' ύστερα από συνδυασμό των Ιμπαγάσα και Σαβιόλα. Δύο λεπτά αργότερα οι δύο Αργεντίνοι συνεργάστηκαν ξανά, με τον Πέρες να σημειώνει με το κεφάλι το 3-1. Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και ο Βλαχοδήμος στο 72' με εκπληκτικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 3-2 για τον Πλατανιά, στην δεύτερη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στο 77' ο Γιωργαλλίδης είπε "όχι" στην προσπάθεια του Πέρες και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαβιόλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με αριστοτεχνικό πλασέ. Ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Πέρες ο Μαρκάνο με κεφαλιά-δυναμίτη σκόραρε για το 4-2.

O MVP

Θα μπορούσε να είναι ο Πέρες με το 1 γκολ και την 1 ασίστ, ωστόσο ο Ιμπαγάσα ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην νίκη. Μπορεί να μην αποτυπώνεται στην στατιστική, αλλά ο ρυθμός που έδωσε στην ομάδα του ο Αργεντίνος ήταν φρενήρης και αρκετός για να σημειωθούν 3 τέρματα από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο.

Η απογοήτευση

Κουρασμένος, δίχως ανάσες και ρυθμό, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες βρέθηκε σε κακή βραδιά απέναντι στον Πλατανιά. Δεν κατάφερε να οργανώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με πολλές από τις πάσες του να μην βρίσκουν στόχο. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ, με τον Βαλντές να παίρνει την θέση του στο 57'.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (ΕΠΣ Ευβοίας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου (66' Ιμπαγάσα), Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (73' Μασάντο), Πέρες, Ντομίνγκες (57' Βαλντές), Σαβιόλα.

Αναπληρωματικοί: Κάρολ, Μανωλάς, Σάμαρης, Φουστέρ, Βαλντές, Ιμπαγάσα, Μασάντο.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79' Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ίνκουμ (71' Ρούμπιο Θέρα), Γιαχία, Φαΐσκα, Τετέ, Τόρες (84' Σούκιας).

Αναπληρωματικοί: Περιστερίδης, Ρούμπιο Θέρα, Σιώπης, Κατάι, Ντεντάκης, Σούκιας, Τσοντάκης.

Γκολ: 28' Ολαϊτάν, 68' Βαλντές, 70' Πέρες, 78' Μαρκάνο / 37' Τόρες, 72' Βλαχοδήμος

Κίτρινες κάρτες:  /

Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 2
3 Ασίστ 1
23 Τελικές Προσπάθειες 3
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
7 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 6
7 Επεμβάσεις 29
23 Κλεψίματα 15
9 Φάουλ 15
4 Οφσάιντ 4
12 Κόρνερ 4
42 Λάθη 52
22/48 Γεμίσματα 3/10


 Tα goals και τα highlights της αναμετρησης
 




Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Δείτε την παρακάμερα που ετοίμασε το OlympiacosTV για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά!


Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μίτσελ: "Τυχεροί που έχουμε τον Ιμπαγάσα"

Ο Μίτσελ στάθηκε στην ικανότητα του Ιμπαγάσα να διαβάζει το παιχνίδι και έκανε το γνωστό του χιούμορ όταν οι ερωτήσεις έφτασαν στα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.
"Στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε μπερδεμένοι, σαν να μην έχουμε μπει στο ματς. Δεν μας άρεσαν όσα βλέπαμε. Όταν κάνω τις αλλαγές έχω στο μυαλό μου πάντα ότι ο παίκτης που έχω επιλέξει θα τα κάνει όλα σωστά. Είτε είναι ο Φουστέρ, ο Βαλντές, ο Σαλίνο ή ο Ιμπαγάσα. Ο Αριέλ έχει ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι και να το ελέγχει, είναι ένας "πλούτος" που είμαστε τυχεροί να έχουμε.

Όμως δεν θέλω να μπερδεύετε τα λόγια μου. Όταν μπαίνει ο Ιμπαγάσα στο ματς, είναι γιατί χρειαζόμαστε την ποιότητα στα παιχνίδια του. Για δέκα ή είκοσι λεπτά είναι αυτό που χρειαζόμαστε εκείνη την στιγμή. Το τι λέω στην διοίκηση για τους παίκτες που χρειαζόμαστε δεν θα το πω ποτέ δημόσια και δεν χρησιμοποιώ τον Τύπο για το πρότζεκτ που σκέφτομαι για την ομάδα.

Θα το θεωρούσα άσχημο κάτι τέτοιο. Την γνώμη μου την γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής, όσον αφορά τι θέλω για την ομάδα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ό,τι ακριβώς τους είπα στου Ρέντη. Ότι θέλουμε διάθεση στο ματς. Μας έλειπε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Για να κερδίσεις οποιοδήποτε ματς, πρέπει να παίξεις καλά. Από την άλλη, είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν επιτρέπεται να παίζουμε άσχημα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Απαιτούμε από τους παίκτες μας να παίζουν σαν παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Φουστέρ είναι ήδη 100% έτοιμος και θα παίξει στην Κρήτη (σ.σ. με τον ΟΦΗ). Ο Χολέμπας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και στα μέσα της εβδομάδας θα γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς. Θα είναι έτοιμος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορούσα να δω την Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, αλλά παίζαμε κι εμείς (γέλια). Θα ήθελα να την δω και το Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο αλλά έχει αποκλειστεί (γέλια). Με πήρε και ο Μάτα τηλέφωνο και μου είπε να μην πάω γιατί δεν θα παίξει (γέλια). Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.
Είναι μια εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο ο Μαρκάνο, ωστόσο για τώρα τον βλέπουμε σαν στόπερ. Πολλές πληροφορίες ζητάτε, ο Μόγιες σας έβαλε... (γέλια); Ο Μαρκάνο έπαιζε αριστερός μπακ πριν τρία χρόνια. Τότε έπαιζα και εγώ ακόμη μπάλα (γέλια)... 

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά.
Νέλσον Βαλντέζ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έδειξα στο κοινό του Ολυμπιακού ότι μπορώ να σκοράρω, είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο γκολ και ελπίζω να ακολουθήσουν ακόμα πολλά. Ήρθα με φιλοδοξίες και θέλω να το δείξω στο γήπεδο.

Και εγώ σκέπτομαι από τώρα τον αγώνα με την Μάντσεστερ είναι ένα όνειρο αυτό το ματς και ελπίζω να είμαι 100% έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα.

Θέλω να μείνω είμαι πολύ καλά εδώ και εγώ και η οικογένεια μου και ο γιος μου δεν θέλει να ταξιδεύει άλλο! Ελπίζω να κάνω το καλύτερο και να παραμείνω στην ομάδα».
Αριέλ Ιμπαγάσα:
Αρχικά, ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε στη βράβευσή του ως πολυτιμότερος του ματς: «Ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο και τη νίκη».

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του αναλυτικά:

Για την αλλαγή της εικόνας του ματς μετά την είσοδό του: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ήμασταν ισόπαλοι με τον αντίπαλο και έτυχε να μπω σ' εκείνο το χρονικό σημείο, που η ομάδα προσπαθούσε πάρα πολύ. Μπόρεσα να βοηθήσω, έδωσα την ασίστ και μπήκε το γκολ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου ευτυχώς πήγαν όλα καλά για μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ. Εγώ προσπαθώ να κάνω τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα. Βλέπω τι χρειάζεται η ομάδα και φροντίζω να το κάνω. Αυτό που είδα σήμερα ήταν ότι χρειαζόταν να περάσω γρήγορα την μπάλα και όταν μπήκα μέσα στο παιχνίδι προσπάθησα να κάνω στην πράξη».

Για τη δήλωση του Αναστασιάδη ότι δε θα υπάρξει παίκτης σαν κι αυτόν ποτέ ξανά: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που ακούω. Προσπαθώ καθημερινά να δουλεύω για να πηγαίνω καλύτερα. Προς το τέλος της καριέρας μου όταν τα ακούω αυτά και όταν ακούω να τραγουδάει ο κόσμος τ' όνομά μου, είναι στιγμές υπερηφάνειας».

Για το πόσο θέλει ακόμα να παίζει: «Όταν τελειώσει η σεζόν, θα δω σε τι κατάσταση είναι το σώμα μου. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω μια ακόμα χρονιά, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν».

Για τα ματς με τη Γιουνάιτεντ: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε όλοι το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Πρώτα κοιτάμε αυτό και μετά τη Γιουνάιτεντ. Με τη βοήθεια του κόσμου, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάμε με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας δύσκολος προκριματικός γύρος. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιό του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα και θα περάσουμε στον τελικό».

Αναστασιάδης για Ιμπαγάσα: Τον απολαύσαμε κι ας μας πόνεσε

Αναστασιάδης για Ιμπαγάσα: Τον απολαύσαμε κι ας μας πόνεσε

O προπονητής του Πλατανιά είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα: Καταρχήν να σας χαιρετήσω όλους μετά από πολύ καιρό πάλι. Να είστε καλά. Έγινε ένα παιχνίδι μέχρι το 60' από εμάς. Όσο είχαμε αρκετές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ. Τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα τα πράγματα έγειραν πολύ υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτοί ανέβαιναν και εμείς κατεβαίναμε. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και φυσιολογικά χάσαμε. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να περάσει την Γιουνάιτεντ. Το χρειαζόμαστε.

Τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: Πιστεύω πως ένας καλός Ολυμπιακός με αυτήν την Μάντσεστερ που βλέπω μπορεί να περάσει. Το έχω πει και παλαιότερα. Η πρόκριση είναι 50%-50%. Θα εξαρτηθεί από το πρώτο ματς.

Τους λόγους της... καθίζησης της ομάδας του και τον Ιμπαγάσα: Εντάξει από την μία είναι η κούραση της ομάδας μας. Δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Μέσα σε μικρό διάστημα πρέπει να τα καταφέρουμε. Έχουμε 9 ματς. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια των παιδών. Δεν σταμάτησαν. Ο Ιμπαγάσα άσχετα εάν είναι 38 χρονών παίζει το γρήγορο, το απλό και το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια του ξέρει τι θα κάνει. Έχει 10 επιλογές και εκείνος θα κάνει το καλύτερο. Είναι ένα χάρισμα που το έχουν λίγοι παίκτες. Μας αρέσει που το βλέπουμε και ας μας πονάει.

Τα λάθη σε άξονα και άμυνα και το πόσο επηρέασαν σε συνδυασμό με την αδυναμία δημιουργίας από εκεί: Δεν το συζητώ. Σε πολλές περιπτώσεις. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το πούλημα της μπάλας είναι από τα εξάρια είτε από τα στόπερ. Γίνεται λάθος στον άξονα στο πρώτο γκολ. Τι να κάνουμε. Να σταματήσουν τα λάθη εδώ.

Το εάν εκείνος θα κρατούσε τον Ιμπαγάσα: Αυτό είναι θέμα προπονητή. Δεν επεμβαίνω στα χωράφια άλλων. Όχι μην με βάζετε σε αυτήν την διαδικασία. Δεν μπορώ να σας το πω. Δεν μπορώ να το απαντήσω. Θα παρεξηγηθώ.

Το τι πρέπει να αλλάξει ο Πλατανιάς για να σωθεί: Πέρασαν τα 3/4 του πρωταθλήματος. Τα 2/3. Πέρασε διάστημα από τότε που ήμουν εγώ εκεί. Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις. Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να κατηγορήσω κάποιον. Για μένα δεν φταίνε οι προηγούμενοι προπονητές που έκαναν πολλή και καλή δουλειά. Για άλλους έφταιγαν και γι' αυτό έφυγαν. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Σε θέματα τακτικής και συμπεριφοράς. Πρέπει να αλλάξουμε σε ποσοστό 50% και 60%. Δεν το λέω για τους προηγούμενους τεχνικούς. Το ξεκαθάρισα. Δεν έχω και δεν λέω δικαιολογίες. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα φταίω εγώ.

Την συνέχεια: Κάθε ματς είναι καθοριστικό για εμάς. Έχουμε 9 τελικούς. Δεν είπα ποτέ πάμε να χάσουμε έναν αγώνα. Είπα στα παιδιά να παίξουμε και ότι μπορούμε να πάρουμε. Ας παίξουμε πρώτα. Όχι πως δεν γνωρίζαμε τι γίνεται. Ξέρουμε ποιός είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως είπα πάρα πολλά για 1η φορά.

Βλαχοδήμος: «Παιχταράς ο Ιμπαγάσα»

Το εγκώμιο του Αριέλ Ιμπαγάσα έπλεξε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μετά την ήττα του Πλατανιά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Βλαχοδήμος: «Παιχταράς ο Ιμπαγάσα»
«Πικρή» γεύση άφησε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο η επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πλατανιά, με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στις ικανότητες του Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ χαρακτήρισε τελικούς ενόψει παραμονής τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Στο ψυχολογικό κομμάτι κάτι βγάλαμε από την εικόνα που είχαμε. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και παλέψαμε όλοι. Τώρα πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Άρη που πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Είναι πολύ ωραίο για μένα που βρίσκομαι πάλι εδώ στο “Καραϊσκάκης”, χαίρομαι που έπαιξα εδώ και ήταν μια ωραία στιγμή για μένα. Ο Ιμπαγάσα είναι παιχταράς και έκανε πάρα πολλές φάσεις από την ώρα που μπήκε μέσα.

Εμείς κάθε ματς που έχουμε είναι τελικός. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα.

Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα να σωθούμε . Αν παίζει η ομάδα καλά πιστεύω ότι θα παίζω καλά και εγώ».


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου