ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η συνεχεια των επαναληπτικων αναμετρησεων σημερα

Η συνεχεια των επαναληπτικων αναμετρησεων σημερα

13/02/2014

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να μην νίκησαν, αλλά πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ατρόμητο, ενώ οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 1-0. Την πέμπτη (13/2) ολοκληρώνονται τα προημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και με το εκτός έδρας γκολ (0-0 το πρώτο ματς) προκρίθηκαν στα ημιτελικά.
Ο Παναθηναϊκός νωρίτερα στον Βόλο ηττήθηκε με 1-0 από τον τοπικό Ολυμπιακό, ωστόσο με το υπέρ του 4-0 του πρώτου αγώνα δεν είχε πρόβλημα να πάρει το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης.
Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (13/2) με δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ με το υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς θα παίξει στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στη Νέα Σμύρνης θα αναμετρηθούν Πανιώνιος και ΟΦΗ με τους Κρητικούς να έχουν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0.
Στην ημιτελική φάση ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός με τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ. 

Επαναληπτικοί αγώνες προημιτελικής φάσης

Τετάρτη (12/2)
Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 1-0
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1

Πέμπτη (13/2)
Πανιώνιος-ΟΦΗ (17.00)
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (20.00)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου