ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου… ξεφτίλισε τον Αλαφούζο!

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου… ξεφτίλισε τον Αλαφούζο!

11/2/2014

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου… ξεφτίλισε τον Αλαφούζο! 
Δεν πρόλαβε ο Αλαφούζος να πει στην Σαλονίκη τις συνήθεις σαχλαμάρες του, προφανώς για να εξυπηρετήσει το συνεταιράκι του Ιβάν, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και ήρθε η δήλωση του κ. Σπανού για να τον διαψεύσει, να τον νουθετήσει και τελικώς να τον… ξεφτιλίσει!
Πρώτα, όμως, η ανακοίνωση του προέδρου του Ατρόμητου:
«Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες. Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα.
Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις, ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας».
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αποστομωτική ανακοίνωση κατά την γνώμη μου!
1. Δεν ασχολούμαστε με συμμαχίες και άρματα κ. Αλαφούζε! Αυτά είναι δικές σας επιθυμίες και όνειρα απατηλά!
2. Δεν βγαίνουμε στα ραδιόφωνα και δεν κραυγάζουμε τάχα για να το παίζουμε εξυγιαντές κ. Αλαφούζε. Τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου τα συζητάμε μέσα στα θεσμικά πλαίσια!
3. Δεν λαϊκίζουμε, όπως εσύ κ. Αλαφούζε, αναζητώντας και τάζοντας… λαγούς με πετραχήλια. Ξέρουμε σε ποια εποχή βρισκόμαστε και τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.
4. Το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει ενότητα, νηφαλιότητα και όχι υστεριάζουσες συμπεριφορές που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, Αλαφούζε!
Αυτά ακριβώς του είπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου και τον… ξεφτίλισε με την σοβαρότητα και τη νηφαλιότητά του!
Η απάντηση του κ. Σπανού απέδειξε ακόμη μια φορά ποιος είναι αυτός που ψεύδεται ασύστολα και κυρίως αυτός που φανατίζει και δυναμιτίζει το νηφάλιο κλίμα που αποτελεί την μοναδική προϋπόθεση για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου