ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η Θύρα 7 παντα τιμα και δεν ξεχνα((pics+videos)

Η Θύρα 7 παντα τιμα και δεν ξεχνα((pics+videos)

08/02/2014


Λίγο πριν τις 21:00 άρχισαν να συγκεντρώνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" και από τις 23:00 παρουσιάστηκε στο μάτριξ του γηπέδου ένα αφιερωματικό video σχετικά με το τραγικό συμβάν, με ντοκουμέντα και μαρτυρίες της εποχής.
Ήταν εκεί!
Την ίδια ώρα, στη Θύρα 7, είχε σχηματιστεί με κεριά ο αριθμός 7, στις θέσεις που έχουν προβλεφθεί στις κερκίδες για τα 21 θύματα της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Στην γιγαντοοθόνη η εικόνα πάγωσε στα αιματοβαμμένα σκαλιά της Θύρας 7 από την ημέρα της τραγωδίας, με τους φίλους του Ολυμπιακού να τραγουδούν συνθήματα για την ομάδα τους και την ιαχή "Ολυμπιακός" να κατακλύζει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"





Aκριβώς τα μεσάνυχτα στα μάτριξ του γηπέδου το χρονόμετρο μετρούσε για την ενός λεπτού σιγή, που ολοκληρώθηκε με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να ενώνουν τις φωνές τους και να δονούν την ατμόσφαιρα με το σύνθημα "αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε".

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, το τελετουργικό ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με τον Ολυμπιακό και την Θύρα 7 να έχουν αποδώσει τις δέουσες τιμές στις 21 αδικοχαμένες ψυχές της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Η Θύρα 7 τιμά τα θύματα της 8/2/1981 (1)





Η Θύρα 7 τιμά τα θύματα της 8/2/1981 (2)




Η Θύρα 7 τιμά τα θύματα της 8/2/1981 (3)




Η Θύρα 7 τιμά τα θύματα της 8/2/1981 (4)

 Το νεο αυτο τελετουργικο αφησε υποσχεσεις για το μελλον,και απεδειξε περιτρανα πως το συνθημα ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ εχει ιδιαιτερη σημασια και για τον Ολυμπιακο αλλα και για ολους οσους ακολουθησουν το παραδειγμα του.
 Επειδη ο Ολυμπιακος και ο κοσμος του ειναι παντα πρωτοπορος στην ιδεολογια του και στις προθεσεις του, αυτο που ζηταμε ειναι..
Ποτε ξανα θυματα στα Ελληνικα γηπεδα, ποτε ξανα στα μαυρα οικογενειες οπαδων ολων των ομαδων και το ποδοσφαιρο που αξιζει σε καθε οπαδο που αγαπα την ομαδα του πραγματικα και δεν ακολουθει τα αηδιστικα παραδειγματα που δινουν οι ανικανες διοικησεις στην νεα γενια οπαδων.
Ποδοσφαιρο σε ομορφα και ασφαλη γηπεδα με ασφαλεις μετακινησεις οπαδων και δικαιη και ιση μεταχειριση ολων των ομαδων απο την διαιτησια.
Το ονειρο του καθε οπαδου...


ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ , ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου