ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα μας»

«Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα μας»

 
04/02/2014
 
 Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού έκανε η Άλκηστης Αβραμίδου, ενόψει της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας πόλο με τη Σαμπαντέλ, για την Ευρωλίγκα γυναικών την Τετάρτη.

«Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα μας»
Πλησιάζει η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με την Σαμπαντέλ την Τετάρτη στις 20:30.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού απηύθυνε η περιφερειακός του συλλόγου, Άλκηστης Αβραμίδου, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η δήλωση της Ελληνίδας διεθνούς στην επίσημα ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και θέλουμε τον κόσμο μας στην πισίνα. Απέναντι μας θα βρεθεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ και αυτό από μόνο του είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Είναι μια μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης», δήλωσε η Άλκηστης Αβραμίδου, ενώ πρόσθεσε:

«Η ομάδα μας θέλει βοήθεια από τον κόσμο. Όλοι μας ξέρουμε την δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού. Έχουμε παίξει δυο φορές στην έδρα της Σαμπαντέλ και το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με αμέτρητους οπαδούς και σ' αυτό το ματς τους θέλουμε δίπλα μας. Ζήλεψα την ατμόσφαιρα στο Σαμπαντέλ. Το φαβορί είναι η Σαμπαντέλ. Είναι μια πάρα πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με την βοήθεια και της Νοξ που είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας».


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου