ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Super League:Τα αποτελεσματα της 23ης αγωνιστικής

Super League:Τα αποτελεσματα της 23ης αγωνιστικής

06/02/2014

Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν την Τετάρτη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και διαβάστε τι συνέβη στα παιχνίδια
Σημαντικές αναμετρήσεις κυρίως για την ουρά της βαθμολογίας περιλάμβανε η 23η αγωνιστική. Μεγάλος κερδισμένος ο Εργοτέλης, ενώ ο Απόλλωνας τσίμπησε βαθμό στην Λιβαδειά.
Αλλαγές και στη βαθμολογία των πλέι οφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Ξανθη-Πας Γιαννενα 0-3

Εντυπωσιακά πέρασε από τα Πηγάδια ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του για δεύτερο ματς επικράτησε της Skoda Ξάνθης με 3-0 στο πλαίσιο της 23ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League.
Αυτή είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος για τους Γιαννιώτες που έκαναν βήμα παραμονής φτάνοντας στους 29 βαθμούς. Από την άλλη η κακή στο ματς Skoda Ξάνθη παρέμεινε στους 26.

23η αγ.: Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (ΗL) από greeksuperleague
 

Εργοτελης-Βεροια 2-0

Νέο άλμα παραμονής για τον Εργοτέλη μέσα σε τρεις ημέρες. Μετά το επικό διπλό στη Νέα Σμύρνη με 9 παίκτες, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε με 2-0 της Βέροιας στο Παγκρήτιο.
Πρωταγωνιστής και πάλι ο Διαμαντάκος που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη. Αυτή σφραγίστηκε από τον Μπαντιμπανγκά στο 86', με τον σκόρερ να πανηγυρίζει για 5η φορά φέτος.

23η αγ.: Εργοτέλης - Βέροια 2-0 (HL) από greeksuperleague
 

Ατρομητος-Καλλονη 2-0

Εκεί που είχε βρει τα σκούρα για τα καλά ο Ατρόμητος απέναντι στην Καλλονή, ήρθε ο Φουρλάνος και του έκανε την ζωή εύκολη. Ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40, λίγα δεύτερα μετά από την πρώτη του(!) και όλα έγιναν απλά για τους γηπεδούχους. Ο Ιγκλέσιας σκόραρε αμέσως (43') και ο Καραμάνος έγραψε το τελικό 2-0 στο 67' για την τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Παράσχου στο πρωτάθλημα.

23η αγ.: Ατρόμητος - Καλλονή 2-0 (ΗL) από greeksuperleague
 

Λεβαδειακος-Απολλων Σμυρνης 1-1

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στην Λιβαδειά, καθώς με γκολ στο 89' αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 23ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League.
Το "χρυσό" γκολ της "ελαφράς ταξιαρχίας" που έφτασε πλέον στους 22 βαθμούς πιάνοντας τον Πλατανιά πέτυχε ο Αμπρόουζ που μπήκε ως αλλαγή στο ματς.

23η αγ.: Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (HL) από greeksuperleague
 

Ολυμπιακος-Πανιωνιος 2-0

Μίτσελ και Παναγόπουλος αποφάσισαν να κάνουν ροτέισον και ειδικότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα. Μανωλάς και Μανιάτης έμειναν εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος είχε στον πάγκο του τους Ανέστη, Κολοβό, Παντίδος και Κούρντι.
Για τους "ερυθρόλευκους" έκανε ντεμπούτο, στο δεύτερο πέρασμα του από την ομάδα του Πειραιά, ο Ιβάν Μαρκάνο αλλά και ο Ερνάν Πέρες, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από την Βιγιαρεάλ.

23η αγ.: Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0 (HL) από greeksuperleague
 

Πανθρακικος-Πλατανιας 1-0

Την 8η εντός έδρας νίκη του πήρε ο Πανθρακικός, που επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά, χάρη σε ένα τυχερό γκολ του Λαδάκη στο 70'. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους, που επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι και φυσιολογικά ηττήθηκαν.

23η αγ.: Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0 (HL) από greeksuperleague
 

Αστερας Τριπολης-Παναθηναικος 1-0

Μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού πήραν οι "Αρκάδες" διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο τους και καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στην μάχη των δυο ομάδων για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ.
Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους αλλά εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο ένα παιδικό λάθος στην άμυνα των πράσινων και έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς που έφερε τον Αστέρα μόνο στην 4η θέση και οδήγησε τον Παναθηναϊκό την 5η θέση.

23η αγ.: Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-0 (HL) από greeksuperleague
 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0

Μονοκονδυλιάς έσβησε την κακή εμφάνιση και τον έντονο προβληματισμό από την ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά ο ΠΑΟΚ. Την πλήρωσε μία άλλη κρητική ομάδα, του Ηρακλείου όμως, καθώς ο Δικέφαλος σημείωσε μία εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί του ΟΦΗ.

23η αγ.: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 5-0 (HL) από greeksuperleague


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου