ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα...

 Δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα...

08/02/2014

Πραγματι....ειναι γεγονος και διασταυρωσα την ειδηση και απο αλλου για να δω αν αληθευει.
Καποιοι οπαδοι του Παναθηναικου πηγαν στο μνημειο στο Γ.Καραισκακης και αφησαν αυτο το πανο
Για μενα προσωπικα μετα απο τα τοσα που εχουν ειπωθει απο οπαδους του Παναθηναικου εδω και δεκαετιες για τους νεκρους μας, ειναι ενα σημαδι ελπιδας...ενα σημαδι που δειχνει οτι υπαρχουν και υγιεις φιλαθλοι, και ειναι αξιεπεινη η κινηση τους αυτη.
Μακαρι αλλωστε να το εκανε και επισημα η ΠΑΕ Παναθηναικος και να ερχονταν την ημερα μνημης στο μνημειο να καταθεσουν στεφανι, αυτο σιγουρα θα εφερνε τους οπαδους των δυο συλογων πιο κοντα, αλλα και η ΠΑΕ ΑΕΚ που το εχει λησμονησει τα τελευταια χρονια να το κανει και στελνει μονο στεφανι για τον νεκρο οπαδο της που εμεις μνημονευουμε σαν αδελφο μας ολα αυτα τα χρονια.
Εχω γραψει και σημερα μαλιστα οτι η τραγωδια της Θυρας 7 ειναι η μεγαλυτερη τραγωδια του Ελληνικου αθλητισμου και κανονικα θαπρεπε να την μνημονευουν ολοι οι ποδοσφαιρικοι συλογοι αλλα και οι ποδοσφαιρικοι παραγοντες.Αυτη η κινηση των οπαδων παντως μαλακωνει οσο ναναι την πικραμενη καρδια των ερυθρολευκων οπαδων απο οσα ακουν καθε μερα απο τα media και την βρωμικη επιθεση που δεχεται ο Ολυμπιακος και ο κοσμος του, απο ανθρωπους που ειναι απλα αντι-Ολυμπιακοι και οχι φιλαθλοι και οπαδοι καποιας ομαδας.
Κανω μια ευχη...
Μακαρι απο του χρονου τετοιες κινησεις να γινονται επισημα εστω μεσω οπαδικων συνδεσμων και δεν με νοιαζει και τοσο αν δεν το κανει η ΠΑΕ Παναθηναικος, οι οπαδοι θα φερουν με τις δικες τους κινησεις και τις ΠΑΕ πιο κοντα.
Και τι κερδισαμε τοσα χρονια απο την οπαδικη φαγωμαρα? τιποτε απολυτως...μονο πονο και δακρυ.

Ιδου και η ειδηση...

Οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν και αυτοί τη μνήμη των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7

08/02/2014
  Την τραγωδία της ΘΥΡΑΣ 7 από την οποία συμπληρώθηκαν 33 χρόνια δεν την λησμόνησαν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Στο μνημείο που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φίλοι των πράσινων τίμησαν και εκείνοι την μνήμη των 21 θυμάτων με ένα πανό που ανάρτησαν.

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία αυτό αναγράφει: «8/2/81 Ποτέ ξανά», έχοντας το σήμα του Παναθηναϊκού.

inner

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου