ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

H μποχα και η βρωμα των εντεταλμενων αντι-Ολυμπιακων δημοσιογραφων βρωμισε ολη την Ελλαδα (video)

H μποχα και η βρωμα των εντεταλμενων αντι-Ολυμπιακων δημοσιογραφων βρωμισε ολη την Ελλαδα (video)

07/02/2014

H μποχα και η βρωμα των εντεταλμενων αντι-Ολυμπιακων δημοσιογραφων εχει εξαπλωθει σε ολη την Ελλαδα...
Δεν μπορεις να σταθεις πουθενα απο την δυσοδια που αναδυουν τα δημοσιευματα τους και οι εκπομπες τους και αηδιαζεις απο το αντι-Ολυμπιακο μενος του και την κακοηθεια τους ακομα και οταν ο Ολυμπιακος κανει προσφορες ζωης σε ανθρωπους που εχουν αμεση αναγκη ενω αυτοι εκεινη την ωρα απολαμβανουν τα παχυλα χαρτζηλικια απο αυτους που τους πληρωνουν για να λενε η να γραφουν.
Δυστυχως εσεις ειστα τα καρκινωματα του Ελληνικου αθλητισμου και κανεις απο την Πολιτεια δεν επεμβαινει να σας βαλει στην θεση σας για ολα αυτα που γραφετε και λετε στις στημενες εκπομπες σας.Πραγματικη αηδια προκαλεσε σε ολους τους υγιεις φιλαθλους το δημοσιευμα του kontra.gr για την γεναιοδωρη προσφορα του Βαγγελη Μαρινακη για τους σεισμοπαθεις στην Κεφαλλονια.Μαζι με τα 500.000 λεει..και δωρο στους μαθητες απο μια...σφυριχτρα.


Τι να πει κανεις? Το κομπλεξ τους στο μεγαλειο του Ολυμπιακου και του κοσμου του σε φιλανθρωπιες αλλα και η ανετη επικρατηση παντου του Θρυλου τους εχει κανει να βγαζουν τα χειροτερα εσωψυχα τους και το στομα τους να λεει πραγματα που σε κανουν να αηδιαζεις και να αγανακτεις και να μην ξερεις πως να αντιδρασεις εφοσον κανεις δεν αναλαμβανει την ευθυνη να τους τιμωρησει για ολα αυτα που γραφουν η που λεει το βρωμερο στομα τους.
Εσεις εισαστε οι ηθικοι αυτουργοι για ολα τα επεισοδια που συμβαινουν..ετσι ακριβως ειναι αν καποιος αγανακτισμενος βρεθει και πλακωσει στις κλωτσιες καποιον απο εσας μετα θα φταιει ο Ολυμπιακος και οι χουλιγκαν οπαδοι του ετσι? Ολ αυτα που λετε καθημερινα που προκαλουν τον κοσμο του μεγαλυτερου συλογου της χωρας μεσα απο τα επισημα κατα τα αλλα media  σας? δεν τρεχει τιποτε ε?
Κι ενα μυνημα επιτελους στους δικους μας δημοσιογραφους...Σταματηστε επιτελους να επαναπαυεστε στα πουπουλα σας και καντε αυτο που εχετε ορκιστει να κανετε..ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.
Εμεις απο τα Blog μας δεν κοτευουμε και το κανουμε καθημερινα..εσεις τι κανετε? μονο ειδησουλες και αποκλειστικα που εμεις τα γνωριζουμε πριν απο εσας?ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΘΥΡΑ 7 ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ.
Και μετα το Kontra.gr παμε στην αλλη μεγαλειωδη εκπομπη στο action...
Εκει εγινε το ελα να δεις και να ξερνας για μερες...
Δημοσιογραφικο συνοθυλευμα με αηδιαστικα υπονοουμενα κατα του Ολυμπιακου...αν μπορουσαν να σηκωσουν και πανω κατα του Ολυμπιακου θα το εκαναν...Δεν θα σας πω πολλα απλα σας δειχνω το βιντεο της εκπομπης τους και βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας.
Δυστυχως..μονο τα σοβαρα ερυθρολευκα οπαδικα blogs μιλανε ειλικρινα για τον Ολυμπιακο γιατι ακομα και οι δικοι μας δημοσιογραφοι κανουν τις κουνελες, και αυτοι που δεν εχουν συμφωνησει σε αυτο απλα τους εχουν εξω απο το παιχνιδι, για να μην ακουγεται η φωνη τους.
Ιδου το βιντεο και ετοιμαστειτε να αηδιασετε....



ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ" (5/2) από action24_tv



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου