ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μηπως να αρχισουμε και τις μεταγραφες...Προεδρων?

Μηπως να αρχισουμε και τις μεταγραφες...Προεδρων?

05/02/2014


Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε η θα διαβασουμε...Οχι πως αμφισβητω την ειδηση προς Θεου...αυτα συμβαινουν, να εχει πεσει ενα τηλεφωνημα στον Μιτσελ απο καποιον ατζεντηεαν και εφοσον τον ενδιαφερει η Σουονσι...Ρε ποια Σουονσι...σιγα να μην παει εκει και να αφησει τον Ολυμπιακο που αισθανεται Βασιλιας ,ρε παιδια...εσεις εκει στην Πρεμιερ λιγκ...δεν γινεται να σας δωσουμε και τον Μιτσελ, κατι πρεπει να μεινει και για μας ρε γαμωτο...σε λιγο θα μας ζητησετε να σας δωσουμε και...τον Μαρινακη !

Και ας μην ξεχναμε πως για τον Ολυμπιακο ο Μαρινακης ειναι η καλυτερη μεταγραφη ετσι?

Φήμες για Μίτσελ και Σουόνσι


Μεταξύ των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι είναι το όνομα του Μίτσελ, ύστερα από την λύση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Λάουντρουπ.

Φήμες για Μίτσελ και Σουόνσι
Παρελθόν αποτελεί από χθες το βράδυ ο Μίκαελ Λάουντρουπ από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι και ήδη έχουν προκύψει τα σενάρια για την διαδοχή του Δανού τεχνικού.

Τέλος ο Λάουντρουπ!

Μεταξύ των υποψηφίων φέρεται να βρίσκεται και ο Μίτσελ! Μάλιστα ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, ο Μαριάνο Αγκιλάρ έχει καλές άκρες στην Αγγλία και φέρεται να είναι και σε μεταγραφές παικτών παλιότερα του βρετανικού συλλόγου.

Η Σουόνσι πραγματοποιεί άσχημη πορεία τη φετινή σεζόν, αφού στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μετράει μόλις μία νίκη!

Οι «κύκνοι» βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της Premier League, δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη θέση του ανέλαβε (προσωρινά;) ο Γκάρι Μονκ, παλιά δόξα της ομάδας, μαζί με τον Άλαν Κέρτις, μέχρι σήμερα συνεργάτης του Λάουντρουπ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου