ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Super League:Το προγραμμα της 23ης αγωνιστικης

Super League:Το προγραμμα της 23ης αγωνιστικης

 05/02/2014
 Τα βλέμματα στην Τρίπολη
Το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τον φορμαρισμένο ΟΦΗ υποδέχεται ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο.

Στην αναμέτρηση της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στην 23η – εμβόλιμη – αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι των Αρκάδων με τους «πράσινους» έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού η διαφορά τους είναι μόλις στον έναν βαθμό και μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα… ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο (των χιλίων προβλημάτων) στο Καραϊσκάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον φορμαρισμένο ΟΦΗ.

Από την πλευρά του, στο Περιστέρι έχουμε τον αγώνα του Ατρομήτου με την Καλλονή.

Στην… ουρά της βαθμολογίας θα γίνουν «μάχες», αφού ο Λεβαδειακός παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Πλατανιά, ο Εργοτέλης τη Βέροια και η Skoda υποδέχεται στην Ξάνθη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00 NS2)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ (15:00 NS3)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (17:15 NS7)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ (17:15 NS3)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15 NS2)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15 NS4)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NS3)
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. (19:30 NS2)

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ (19:30 NS1)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (15:00 NS2)
ΑΠΟΛΛΩΝ - SKODA ΞΑΝΘΗ (17:15 NS1)
ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00 NS2)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15 NS2)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 NS3)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. (19:30 NS1)

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (17:15 NS2)
ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS1)
Οι αποστολες των ομαδων

Διαβάστε συνοπτικά όλες τις αποστολές των ομάδων που αγωνίζονται την Τετάρτη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Δείτε ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών, τιμωριών ή επειδή είναι εκτός πλάνων και ποιοι υπολογίζονται κανονικά από τους προπονητές τους.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ

Ο Γιώργος Φωτάκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με την Καλλονή. Έμεινε εκτός λόγω ίωσης ο Ναπολεόνι.
 Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της ομάδας του Ατρόμητου για τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλλονή στο Περιστέρι για την 23 αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Φωτάκης ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Αντίθετα έμεινε εκτός ο Στέφανο Ναπολεόνι που έμεινε τραυματίας.
Η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους: Σηφάκη, Τσέναμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Καραμάνο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλο, Μπρίτο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Φωτάκη, Κιβρακίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Γκαρσία, Γεωργίου.
Ζήτησε προσοχή ο Παράσχος
Σε δηλώσεις του για το αυριανό ματς ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος είπε στο atromitosfc.grτα εξής:

«Θα δούμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα γιατί η Καλλονή αξίζει τον σεβασμό μας. Παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και το γεγονός αυτό την καθιστά επικίνδυνη.
Εμείς θα προσπαθήσουμε παίζοντας με την ίδια φιλοσοφία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας διατηρήσουν στη θέση που είμαστε».
Τα εισιτήρια με Καλλονή
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο (Τετάρτη) από τις 11.00 μέχρι τις 14.30. Από τις 15.15 μέχρι την έναρξη του αγώνα η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Οι φίλαθλοι της Καλλονής θα έχουν στη διάθεσή του τη Θύρα 1 (15 ευρώ). Παραμένει το κοινωνικό εισιτήριο των 5 ευρώ στη Θύρα 5.
Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο μέσω της omadanet.grστην ηλεκτρονική μας σελίδα.\
Ζήτησε και πήρε εισιτήρια για το ματς με Λεβαδειακό

Τέλος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Λιβαδειά η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα της 25 αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και ζήτησε 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της αλλά λόγω χωροταξικού προβλήματος στις κερκίδες του γηπέδου, η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα της χορηγήσει 150 εισιτήρια.


Τρεις μέσα, δυο έξω στην αποστολή της Καλλονής για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την Τρίτη (4/2) την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μέσα ο Μπαράλες, εκτός ο Παπαχρήστος.
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (4/2) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Τετάρτης (5/2) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Παναθηναϊκό (19.30).
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή στην οπιοία βρίσκεται ο Μπαράλες. Αντίθετα έμεινε εκτός ο Παπαχρήστος.

Στην αποστολή είναι οι: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Λούι, Τσαμπούρης, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρ
 Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ

Πρόβλημα με Μπαϊράμι
Εκτός αποστολής των «πράσινων» για τη «μάχη» της Τρίπολης έμεινε την τελευταία στιγμή ο Μπαϊράμι με πρόβλημα στη μέση, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι: Μέντες, Πράνιτς, Πέτριτς και Μουζκίτης

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάουρερ να παίρνει στην αποστολή τους Κάλβο, Παϊτό και να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντε Γκούζμαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΞΑΝΘΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη. Δείτε την αποστολή.

Με τους Λεάντρο και Κίτσου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Ξάνθη την Τετάρτη (6/2 15:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.
Aντίθετα, δεν στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Βίλα, Ντάσιος και Σονγκό. Η αποστολή αποτελείται από τους:
Βελλίδης, Αμπάρης, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Γιάκος, Κρητικός, Τζιμόπουλος, Τσίτσου, Ρουμπολάκου και Λεάντρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να υπολογίζει στον Μητρόπουλο που εξέτισε την τιμωρία του και τον Καμπάνταη.
 Τους Μητρόπουλο και Καμπάντη στην 20άδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπεριέλαβε ο τεχνικός της ομάδας του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.
Ο νεαρός τεχνικός είχε στην διάθεση του τον νεαρό μέσο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά είδε και τον Λεωνίδα Καμπάνταη να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του.
Ο έμπειρος φορ πάντως έχει λείψει από πολλές προπονήσεις και είναι δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ενώ θα πρέπει να δούμε αν ο Παναγόπουλος δώσει ανάσες σε δυο-τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. 
Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Κούρος και Λαμπρόπουλος ενώ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Αυλωνίτης:
Καμπάνταης, Αραβίδης, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Κωστάκης, Λάσνικ, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κορκόντζελος, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρντι, Πάνος, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

Με Πέρες η αποστολή του Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος (05/02, 17:15) με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Στην απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι παίκτες του νταμπλούχου Ελλάδας δούλεψαν πάνω στην κατοχή της μπάλας, καθώς και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έπαιξαν και διπλό, κάνοντας τακτική.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους ακολούθησαν οι Ντάβιντ Φουστέρ και Νέλσον Βαλδές. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για τον αγώνα.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Πελέ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Πέρεζ
 
  ΒΕΡΟΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά την απουσία λόγω τιμωρίας των Μεχία, Ρέντζα δεν πήρε στην 19άδα για το ματς με την Βέροια τον Αντελέγια ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμα.


Τη μίνι προετοιμασία της ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης η Βέροια για το οριακό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής της Super League.
Η Βέροια ολοκλήρωσε το πρωί τη μίνι προετοιμασία της για το αυριανό οριακό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής της Super League.
Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν στις 11:00 στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια μετέβησαν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αναχώρησαν για το Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στο ναδίρ, μετά τα τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Πανθρακικό.
Παρόλα αυτά άπαντες καλούνται να βρουν τις δυνάμεις για να φτάσουνε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η υπόθεση της παραμονής θα δυσκολέψει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημήτρη Αμαραντίδη και του ανέτοιμου Αλέξη Αποστολόπουλου.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Σέρβος τεχνικός, είναι οι: Καντιμοίρης, Τζόναθαν Λόπεζ, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Βέρτζος, Σισοκό, Τραπ, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Σιόντης, Κομολοφ, Τζημογιάννης, Βεργώνης, Γκονσαλβες, Μπεν, Μπαργκάν, Καλτσάς και Μάνος.

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον Πλατανιά Χανίων έχοντας για μοναδικό τερματοφύλακα στην αποστολή τον Γιώργο Αθανασιάδη.
Τον Πλατανιά θα υποδεχθεί την Τετάρτη ο Πανθρακικός έχοντας πρόβλημα στον άσο καθώς ο μοναδικός διαθέσιμος γκολκίπερ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης.
Κάτι που έχει να κάνει εξαιτίας του ότι οι Σέρεμετ και Πασχαλάκης είναι τιμωρημένοι ενώ ο Κουτσόπουλος τραυματίας.
Ο Σέρεμετ είχε δηλωθεί να απουσιάσει στα δύο παιχνίδια με Βέροια και Πλατανιά Χανίων μετά τις εφτά κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει, ο Πασχαλάκης αποβλήθηκε στην Βέροια ενώ ο Κουτσόπουλος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά από την επέμβαση που έχει υποβληθεί.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μία τελευταία προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Μαμούτ Σεϊδάν, Λαδάκης, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Σαμπάτ, Ιγκόρ, Μολίνα, Ντιόγκο και Ρομέου.
 Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πλατανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.



 Με δεκαεννιά ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Κομοτηνή η αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Τετάρτης εκτός έδρας κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Ο Νίκος Αναστόπουλος προπόνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης τους ποδοσφαιριστές του και στην συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος απουσίαζε από το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκί.
Συγκεκριμένα μετά τη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα και Φερνάντες.

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την 18άδα του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης συμπεριλαμβάνοντας όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα πλην του Βούκσεβιτς.
Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Μετά το τέλος της ο κ. Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Πριζρόφσκι, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράζι, Λαμπρόπουλος, Ροζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιος, Γιάντσης,  Ορτέγκα, Καπό.
Ουσιαστικά ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των Βοιωτών πλην του Βούκσεβιτς που όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.
Δωρεάν η είσοδος για γυναίκες και παιδιά στις Θύρες 1 και 3
Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Λεβαδειακού γνωστοποίησαν πως στο ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα η είσοδος στην Θύρα 1 και 3 για τις γυναίκες και τα παιδιά θα είναι ελεύθερη:
"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα, όπως και στους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον Άρη, στις Θύρες 1 και 3, η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι ΔΩΡΕΑΝ".

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Η αποστολή της ομάδας.
Με την προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Τετάρτη, 5/2/2014, 17:15) για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Λόρι Σάντσεζ, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην 18άδα. Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για διάφορους λόγους οι Δεληζήσης, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Σόουζα, Διαμαντής και Αργυρόπουλος.
Η αποστολή αποτελείται από τους Τζόρβα, Πετρόπουλο, Γουμάγια, Παπαζαχαρία, Χατζηζήση, Μπάρκογλου, Κανακούδη, Άμπροουζ, Παντελιάδη, Μίνγκα, Άλβαρεζ, Λουσέρο, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Τσοκάνη, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρη, Κόρμπο.
Ο Λεωνίδα Αργυρόπουλος, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Ο Πάολο Φαρινόλα, ο οποίος στον ίδιο αγώνα συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (Σάββατο, 8/2/2014, 17:15) και στον εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 16/2/2014, 17:15).

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τον Σα Πίντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Νέρι Μπαρέιρο.
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα της Τετάρτης (5/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Παραγουανός αμυντικός, Νέρι Μπαρέιρο.
Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινα  οι τιμωρημένοι Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς και οι Δασκαλάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης και Λαμπρόπουλος.

Στην αποστολή είναι οι: Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Μπανούσης Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μπαρέιρο, Κυζιρίδης, και Ροβίθης.

 ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής οι Στοχ - Μάρτενς

Η προπόνηση  στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας σήμανε και την ολοκλήρωση της μίνι - προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 19.30. Το πλέον ενδιαφέρον έχει να κάνει με την απουσία των Μάρτενς και Στοχ από την 19μελη αποστολή που ανακοινώθηκε αμέσως μετά. Σ' ότι αφορά τον Βέλγο τα αίτια εντοπίζονται στις ενοχλήσεις που ένιωσε στον έσω πλάγιο από χτύπημα που δέχτηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά, με συνέπεια να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ στην περίπτωση του Σλοβάκου είναι προφανές πως έμεινε εκτός λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή του. Μένει να φανεί η διάρκεια της συγκεκριμένης απόφασης της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης απόντες παραμένουν οι τραυματίες Βίτορ και Κατσικάς. Σ' ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή καθ' αυτή το κυρίως μενού περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής για κατοχή της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη από τα μετόπισθεν μέχρι και την επίθεση αλλά και το αντίστροφο.

Την αποστολή συνθέτουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν. Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει εκδοθεί δελτίο για τον Χούσεν με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν ελπίδες πως το έγγραφο που περιμένουν με ηλεκτρονική μορφή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα φτάσει εγκαίρως για να μπορέσει ο Ολλανδός επιθετικός ν' αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα. Τα μέλη της αποστολής θα συγκεντρωθούν το πρωί στο γήπεδο κι από εκεί θα μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή, για να κάνουν την αντίστροφη διαδρομή περίπου μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου