ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωσε Φλέτσερ για Ολυμπιακό!

Δήλωσε Φλέτσερ για Ολυμπιακό!

5/2/2014

 

Δήλωσε Φλέτσερ για Ολυμπιακό! 

Οι μέρες περνούν και ο χρόνος μετράει αντίστροφα, πλέον, για το πρώτο παιχνίδι του Θρύλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 25 του μήνα στο ΝΑΟ οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, παρέα με τον τρομερό λαό τους.
Την Δευτέρα στάλθηκαν στην ΟΥΕΦΑ και οι νέες λίστες των ομάδων, αναφορικά με τους παίκτες που θα έχουν διαθέσιμους απο εδώ και πέρα στον θεσμό. Μέχρι τρεις αλλαγές μπορούσαν να γίνουν σε σχέση με τις αρχικές λίστες.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε δυο νέα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα ο Ντέιβιντ Μόγιες πρόσθεσε το όνομα του Ντάρεν Φλέτσερ. Ο διεθνής σκοτσέζος μέσος, έχει ξεπεράσει πλήρως την ελκώδη κολίτιδα που του παρουσιάστηκε στο έντερο. Ένα πρόβλημα που λίγο έλλειψε να του στοιχίσει την καριέρα του. Ωστόσο εδώ και δυο μήνες, περίπου αγωνίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα. Γι αυτό και ο Μόγιες τον συμπεριέλαβε στην λίστα, έχοντας μια ακόμα λύση για τον χώρο του κέντρου. Το άλλο πρόσωπο είναι ο πορτιέρο Μπεν Άμος.
Εκτός λίστας, έμειναν μεταξύ άλλων οι Άντερσον, Ζαχά που παραχωρήθηκαν σε Φιορεντίνα και Κάρντιφ, αντίστοιχα.

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου