ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ολαϊτάν: "Θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League"

Ολαϊτάν: "Θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League"


4/02/2014


Ο Μάικλ Ολαϊτάν υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που πρέπει στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γ., ενώ τόνισε πως στόχος είναι οι νίκες με καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νιγηριανός κυνηγός μιλώντας στην κάμερα της NOVA:
Πέτυχες γκολ για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα. Αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στην καλύτερη σου κατάσταση από όταν ήρθες στον Ολυμπιακό;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πετύχει αυτά τα γκολ. Ωστόσο νιώθω πως έχω πολλά να δώσω ακόμα και όσο και αν τα πηγαίνω καλά, θέλω να δουλέψω πολύ τον εαυτό μου ακόμα".

Σας χωρίζουν 14 βαθμοί από το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ και 22 από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό που είναι στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα. Αυτοί οι βαθμοί τι δείχνουν έναντι των άλλων ομάδων που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία;

"Παρόλο που υπάρχει αυτή η διαφορά, εμείς θέλουμε να δείχνουμε και μέσα στα παιχνίδια τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να παίζει καλά, να κερδίζει και θέλουμε να... τονίζουμε αυτή τη διαφορά που υπάρχει και πρέπει αυτή η διαφορά να δείχνεται".

Τι άποψη έχεις για τον Πανιώνιο;

"Θυμάμαι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να παίξουμε εμείς έτσι όπως ξέρουμε. Αν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί όπως πρέπει δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα και θα νικήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Στο πρωτάθλημα εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, είναι ο μεγάλος στόχος να τερματίσετε τη σεζόν αήττητοι;

"Φυσικά και θέλουμε να πετύχουμε ρεκόρ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά και να συνεχίσουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να χάσουμε. Ανεξάρτητα με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε θέλουμε να νικάμε έχοντας και καλή απόδοση".

Πλησιάζει ο αγώνας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πως περιμένει η ομάδα αυτά τα δύο παιχνίδια με τους πρωταθλητές Αγγλίας;

"Παρόλο που πλησιάζουν οι μέρες να παίξουμε με τη Μάντσεστερ, όλοι συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε τους αγώνες με τη Γιουνάιτεντ και όταν θα έρθει ο καιρός είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι".

Έχεις φυλάξει κάποιο γκολ για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ;

"Μακάρι να έρθει η μπάλα στα πόδια μου και να καταφέρω να σκοράρω".  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου