ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Παυλίδης: "Μοναδικός στόχος η νίκη"

Παυλίδης: "Μοναδικός στόχος η νίκη"

5/2/2014 

Στην μάχη της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του Champions League εισέρχεται σημερα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και ο Χάρης Παυλίδης παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Σαμπαντέλ, τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη. 

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη αντιμετωπίζουν στις 20:30 στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην τετράδα. 

Ο σπουδαίος προημιτελικός που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4 είναι ένα παιχνίδι πρόκληση και για τις δυο ομάδες αφού δίνει, σε συνδυασμό με τον επαναληπτικό της 12ης Μαρτίου στη Βαρκελώνη, ένα εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, που δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα αλλά αντίθετα έχει και την πολύτιμη βοήθεια της αρχηγού της εθνικής Αυστραλίας Μπρον Νοξ, μιλώντας για τον αγώνα σημείωσε:

"Είναι ένα παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρωπης και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας στο Κολυμβητήριο του Πειραιά για να μας ενισχύσει στο δύσκολο έργο μας. Η Σαμπαντέλ εκτός από Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι και η βάση της Εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το καλοκαίρι του 2013 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα από την Ισπανία είναι το φαβορί για τη σειρά και για το παιχνίδι αλλά εμείς θα παλέψουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μπορούμε φυσικά να κερδίσουμε αρκεί να είμαστε προσεκτικοί σε όλο τον αγώνα".

Mike7Sotiropoulos

για τον

ALEX WEB RADIO/TV 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου