ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Μώραλης: «Είμαστε εναντίον όπου και αν γίνεται πόλεμος»


Γ. Μώραλης: «Είμαστε εναντίον όπου και αν γίνεται πόλεμος» 
 
 08/09/2014
 
 -kanali-ena-moralis
 
Στην τελετή υποδοχής του «Πλοίου της Ειρήνης», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης  Μώραλης, το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά.
Το «Πλοίο της Ειρήνης», ξεκίνησε το ταξίδι του στις 9 Ιουλίου 2014 από την Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας με 1.400 επιβάτες, μεταξύ των οποίων πολίτες της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι καθώς και Ιάπωνες ακτιβιστές και κάνει τον γύρο της γης για έναν κόσμο ειρήνης χωρίς πυρηνικά όπλα.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Ως νέος Δήμαρχος της πόλης καλωσορίζω το «Πλοίο της Ειρήνης», ένα πλοίο που έχει γίνει θεσμός εδώ και τριάντα χρόνια που ξεκίνησε την πορεία του. Είναι προφανές ότι οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, είναι εναντίον των πολέμων, εναντίον του φασισμού και υπέρ της Ειρήνης. Είμαστε εναντίον όπου και αν γίνεται πόλεμος, όπου υπάρχει φασισμός.
Στην κατεύθυνση αυτή καλωσορίζουμε το «Πλοίο της Ειρήνης» και τους επιβάτες του. Είναι χαρά και τιμή μας που βρίσκεται στο πρώτο λιμάνι της χώρας, σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, τον Πειραιά. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φορείς της πόλης, μπορούμε να αναλάβουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. Καλωσορίσατε στην πόλη μας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου