ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκατάσταση ο Σιόβας, ατομικό ο Μανιάτης

Αποκατάσταση ο Σιόβας, ατομικό ο Μανιάτης

Ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάσταση, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13/9) κόντρα στον ΟΦΗ.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13/9) κόντρα στον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Super League. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:


"Στο Ρέντη βρέθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες δούλεψαν στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Οι μεν έκαναν τελειώματα φάσεων και οι δε αναχαίτιση των ευκαιριών του αντιπάλου. Στο τέλος έκαναν και τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται αύριο να ανεβάσει ρυθμό και να δοκιμάσει να μπει με την ομάδα. Ο Μανιάτης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας και μπάλα, ενώ έκανε και θεραπεία.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 19:30".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου