ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

12/09/2014

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

Οι Ισπανοί δεν διέθεσαν όλα τα εισιτήρια που είχαν πάρει από τον Ολυμπιακό και επέστρεψαν ένα σημαντικό αριθμό. Τα λιγοστά "μαγικά χαρτάκια" που έχουν απομείνει θα βγουν προς διάθεση το πρωί του Σαββάτου, από τις 10:00. Θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", έξω από τη θύρα 25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας για τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια του ματς με τους "ροχιμπλάνκος", στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ: "Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο (13/9), θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα, για τον αγώνα απέναντι στην Atletico De Madrid, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 - 21:00 ή έως την εξάντλησή τους.
Επίσης θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω Internet από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.olympiacos.org.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 55€, 65€, 75€ & 325€ (VVIP).
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902-4 και 2111007060.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού για κάθε ένα».
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου