ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανιάτης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανιάτης

08/09/2014
 
 Σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς γυμνάστηκε τη Δευτέρα (8/9) ο Γιάννης Μανιάτης, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Σιόβας, ενώ αποθεραπεία ο Μήτρογλου.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανιάτης
Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με το… μυαλό να είναι και προς την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Μίτσελ δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς, καθώς μερικοί εξ αυτών δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, έτσι η προπόνηση της Δευτέρας (8/9) είχε δικαιολογημένους απόντες.

Τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του, αλλά σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Σιόβας, με τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει αποθεραπεία λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρουμανία και το Νταβίντ Φουστέρ να γυμνάζεται κανονικά.

Την Τρίτη (9/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, μία πρωινή στις 10:00 και μία απογευματινή στις 19:30, ενώ στην προπόνηση της πρώτης ομάδας συμμετείχαν και οι «μικροί» Βούρος, Βέργος, Σάλιακας και Βατουσιάδης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου