ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πως θα παίξει η Ρουμανία στο Φάληρο

Πως θα παίξει η Ρουμανία στο Φάληρο

07/09/2014


Ο Βίκτορ Πιτσούρκα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα της Ρουμανίας στον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα και στο σύστημα που θα επιλέξει. 

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Ρουμανίας για τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά το περσινό στραπάτσο στα μπαράζ του Μουντιάλ, οι αντίπαλοί μας θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους και το πιστεύουν πολύ ότι θα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Κυριακής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στο σύστημα που θα επιλέξει, ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, η Ρουμανία θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στην ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι και στην επίθεση αναμένεται να είναι ο Μαρικά, έχοντας τον Στάνκου πιο πίσω σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Ο Ταταρουσάνου θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Τάμας, αριστερά ο Ρατς και ανάμεσά τους οι Γκριγκόρε και Κιρικές. Ο Πίντιλι και ο Χόμπαν θα είναι αμυντικά χαφ, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Κίπτσιου, απέναντι ο Μαξίμ και όπως αναφέραμε πιο πάνω ο Στάνκου πίσω από τον Μαρικά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου