ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μιλιβόγεβιτς: «Αγαπώ ήδη τον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς: «Αγαπώ ήδη τον Ολυμπιακό»

10/09/2014
 
 Μπορεί να είναι μικρό το διάστημα που είναι στον Ολυμπιακό και να μην έχει αγωνιστεί ακόμα με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά η ομάδα του Πειραιά είναι ήδη στην καρδιά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μιλιβόγεβιτς: «Αγαπώ ήδη τον Ολυμπιακό»
Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ τόνισε πως η καρδιά του είναι… ερυθρόλευκη, ενώ αποκάλυψε πως είχε προτάσεις και από τη Γερμανία, ωστόσο δεν μπορούσε να αρνηθεί το κάλεσμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Είναι φανταστικά εδώ» ήταν η πρώτη φράση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην «Derniere Heure», αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Για το πώς είναι τα πράγματα στην Αθήνα:


«Ακόμα δεν έχει πέσει κάτω από τους… 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία εδώ. Καμιά φορά δυσκολεύομαι να αναπνεύσω (γέλια). Θα πρέπει να το συνηθίσω αυτό. Ακόμα μένω σε ξενοδοχείο, αλλά έχω βρει ένα ωραίο διαμέρισμα. Και ακόμα μετακινούμαι με ταξί, αλλά σε λίγο θα τακτοποιήσω και το θέμα του αυτοκινήτου. Η Αθήνα έχει αρκετή κίνηση, αλλά έχει μεγαλύτερες λεωφόρους από τις Βρυξέλλες».

Για την ομάδα:

«Είχα μία πρώτη γνωριμία με τον Μίτσελ, τον προπονητή μας. Είναι ένας πραγματικός κύριος. Μπορεί να απουσίαζαν αρκετοί διεθνείς, αλλά οι προπονήσεις ήταν σε υψηλό επίπεδο. Για τη θέση υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός, αλλά είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Πιστεύω πως έχουμε πιο έμπειρους παίκτες εδώ, παρά στην Άντερλεχτ, όπου αγωνίζονταν πιο νέοι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε δηλώσει πως λατρεύει τα ερυθρόλευκα. Κι αυτό δεν αρέσει στους οπαδούς της Άντερλεχτ, καθώς αυτά είναι τα χρώματα της μισητής Σταντάρ Λιέγης:

«Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους οπαδούς της Άντερλεχτ. Ξέρω πως η Σταντάρ είναι η μισητή αντίπαλος. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά, η Άντερλεχτ να τη νικά πάντα. Φυσικά και δεν στηρίζω την Σταντάρ. Όμως, έκανα αυτή τη δήλωση γιατί υπάρχει μεγάλη φιλία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι η πρώην ομάδα μου. Οι οπαδοί είναι σαν… αδέρφια. Η νοοτροπία των δύο ομάδων είναι ίδια και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το γεγονός πως είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι. Όταν αγωνιζόμουν στον Ερυθρό Αστέρα είχαμε λάβει πρόσκληση από τον Ολυμπιακό να παίξουμε ένα φιλικό για τη φιέστα του τίτλου του. Αυτές οι δύο ομάδες είναι στην καρδιά μου, μαζί με την Ραντνίτσκι, στην οποία έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα».

Για την Άντερλεχτ:

«Είναι κάτι διαφορετικό. Φέτος ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, αλλά δεν είχα πολλές ευκαιρίες. Έγιναν κάποιες επιλογές και είναι απόλυτα σεβαστές. Δεν θέλω να σκέφτομαι για το παρελθόν».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ:


«Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη παράδοση, έχοντας κατακτήσει 41 τίτλους. Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Άντερλεχτ τρεις φορές: πρώτα σε ένα φιλικό και δύο φορές στο Champions League. Ήλπιζα να πετυχαίναμε ξανά την Άντερλεχτ, αλλά τώρα είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε».

Για το αν θέλει να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορώ να τα καταφέρω σε αυτό το επίπεδο. Αλλά, δεν ήρθα εδώ για να εκδικηθώ κάποιον. Θέλω να πείσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πληρώσουν την οψιόν μου και να με αποκτήσουν».

Για το ενδιαφέρον της Σαρλερουά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Με όλο το σεβασμό προς τη Σαρλερουά, πιστεύω πως έχω λίγη παραπάνω ποιότητα για τέτοιου είδους ομάδες. Είχα προτάσεις και από τη Γερμανία, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα καν».

Για την υποδοχή που είχε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού:

«Ήταν πολύ φιλική. Στην Άντερλεχτ, η κύρια γλώσσα ήταν τα γαλλικά, αλλά εδώ στον Ολυμπιακό σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι εφάμιλλη με αυτή στη Σερβία. Για παράδειγμα: όταν υπέγραψα, οι οπαδοί στο δρόμο με αναγνώρισαν. Στις Βρυξέλλες κυκλοφορούσα… ινκόγκνιτο».

Για το παιχνίδι κόντρα τον ΟΦΗ και αν περιμένει να αγωνιστεί:

«Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Ελπίζω. Εάν πάρω χρόνο συμμετοχής, θα δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα που ήδη την έχω αγαπήσει».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου