ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης

12/09/2014

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τρίτη, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, αναφέρει στους φιλάθλους-ΑΜΕΑ των πρωταθλητών Ελλάδας, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες πληροφορίες.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της, Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) ότι: "Για την 1η Αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ATLETICO DE MADRID που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 16/09/2014 και ώρα 21:45, τα Άτομα Με Ειδικές Ικανότητες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους, μόνο την Δευτέρα 15/09/2014 από τις 11:00 και έως την κάλυψη αυτών.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου