ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Σίγουρος ο Μίτσελ για Μποτία

Σίγουρος ο Μίτσελ για Μποτία

07/09/2014
 
 Ένα από τα φετινά «στοιχήματα» στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στην άμυνα, για τον Μίτσελ είναι ο Μποτία, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει τον Μανωλά που ανήκει στη Ρόμα. Πού ποντάρει ο Ισπανός τεχνικός.

Σίγουρος ο Μίτσελ για Μποτία

Δέκα μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του Champions League και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο δύσκολο «τεστ» των δυνατοτήτων της νέας ομάδας του Μίτσελ.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Ισπανός τεχνικός καλείται να «δέσει» τους αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και να παρουσιαστούν οι Πειραιώτες το ίδιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη με την περσινή σεζόν.


Οι περισσότερες αλλαγές έχουν σημειωθεί στα μετόπισθεν, αφού ο μοναδικός που έχει παραμείνει είναι ο Ρομπέρτο. Στην «ερυθρόλευκη» άμυνα υπάρχουν πλέον οι Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Αμπιντάλ και ο Μποτία που μπήκε τελευταίος στο ρόστερ.

Ο Ισπανός αμυντικός αποκτήθηκε ως αντι-Μανωλάς, αλλά στους πρώτους αγώνες που έπαιξε με Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο.

Παρόλα αυτά, ο Μίτσελ παρουσιάζεται σίγουρος για τον συμπατριώτη του και εκφράζει την πίστη ότι δε θα φανεί το κενό του Έλληνα στόπερ.

«Ξέρει τη θέση, είναι καλός παίκτης, δεν έχει βέβαια την ταχύτητα του Μανωλά, αλλά θα βοηθήσει», είναι εκείνο που έχει ειπωθεί στου Ρέντη για τον Μποτία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει αρκετά στη δύναμη που έχει και θεωρεί ότι θα βοηθήσει πολύ στον αέρα.

Το μόνο αρνητικό που έχει ο Ισπανός στόπερ είναι το γεγονός ότι δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες, αφού την περσινή σεζόν με τη Σεβίλλη είχε 15 σε 33 παιχνίδια. Ωστόσο, την προπέρσινη σεζόν δεν είχε… κιτρινιστεί στους «μεγάλους» αγώνες, δηλαδή με τη Ρεάλ, με την Ατλέτικο, με την Μπιλμπάο και την είχε δεχθεί στο 89' του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, ο 25χρονος παίκτης έχει ένα επιπλέον κίνητρο με την Ατλέτικο, αφού πριν από δύο χρόνια ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά τελικά τον πήρε στους Ανδαλουσιανούς ο Μίτσελ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου