ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»

12/09/2014
 
 Την βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί… συνεπής στο ραντεβού με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντάκος και τόνισε ότι προέχει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια εντελώς διαφορετική ομάδα, συγκριτικά με πέρυσι, καθώς έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, ενώ έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα που πήρε τη σεζόν 2013-14 το πρωτάθλημα και πήγε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Διαμαντάκος τόνισε μέσω συνέντευξης του στην Nova ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη (16/9) και πως μπορεί να αντεπεξέλθει στους συνεχείς αγώνες που θα δώσει στο προσεχές διάστημα. «Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ», σχολίασε και ανέφερε: «Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε


Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων κάθε τρεις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι έτοιμη η ομάδα σας για να ανταποκριθεί σε αυτό το πρόγραμμα;

«Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Όπως είπατε και εσείς ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για εμάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να βγάλουμε το πρόγραμμα και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα παιχνίδια».

Για εσένα πόσο σημαντική είναι η περίοδος που βιώνεις; Είσαι από τις βασικές επιλογές του προπονητή σου. Κλήθηκες στην Εθνική ομάδα, κάνοντας μάλιστα και το ντεμπούτο σου. Πως τα βιώνεις όλα αυτά;


«Σίγουρα, για εμένα είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι καινούργιες εμπειρίες. Νομίζω πως σε αυτήν την εποχή διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να δουλέψω σκληρά για να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται αυτή η περίοδος.

Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον ΟΦΗ. Έχεις κάποια εικόνα για τον αντίπαλό σας που έχει στον πάγκο έναν πολύ γνωστό άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον Τζενάρο Γκατούζο;

«Ξέρουμε πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Τον έχουμε δει. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Είναι καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά αμυντικά. Αλλά αν εμείς μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιστεύω πως δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Φαντάζομαι πως ο προπονητής σας θα σας λέει αυτό μου μας έχει μεταφέρει επανειλημμένως. Θέλει να είστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα που ακολουθεί. Και το αναφέρω διότι λίγες ημέρες μετά ακολουθεί η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο δύσκολο είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΟΦΗ;

«Έτσι ακριβώς είναι. Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Αν δεν συγκεντρωθούμε εκεί, μπορεί να χάσουμε. Οπότε κοιτάζουμε πρώτα τον αγώνα με τον ΟΦΗ και μετά τον επόμενο».

Ο κόσμος, πάντως, περιμένει πως και πως την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δημιούργησε ουρές στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο;


«Ο κόσμος χαίρεται πάρα πολύ που είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω να πως στον κόσμο είναι να το απολαύσει».

Και κάτι προσωπικό. Θα ήθελα ο στόχος σου στη νέα σεζόν;

«Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου