ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

12/09/2014
 
 Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τον κάταγμα περόνης που υπέστη. Στους 3-4 μήνες υπολογίζεται η απουσία του. Ευχές για ταχεία ανάρρωση απ’ την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως αναμενόταν –κι ενώ του είχε ήδη τοποθετηθεί γύψος- με το που επέστρεψε απ’ το Τρεβίζο της Ιταλίας, υπεβλήθη σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το κάταγμα περόνης.

Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στον 20χρονο φόργουορντ έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος και συρραγή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.


Η απουσία του απ’ τα γήπεδα υπολογίζεται στους 3-4 μήνες και βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε μεταγραφή οι Πειραιώτες για να καλύψουν το κενό.

Πάντως, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά στη γειτονική χώρα και σήμερα υπήρξαν και νέες αφίξεις, αφού έφτασαν για να ενσωματωθούν οι Μάντζαρης-Σλούκας.


Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό του Ολυμπιακού Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Ο 20άχρονος φόργουορντ επέστρεψε το μεσημέρι στην Ελλάδα κι αμέσως πέρασε την πόρτα του χειρουργείου όπου του έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος της περόνης και συρραφή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Ιωάννη να επανέλθει γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου