ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΝΕΙΣ Γαύρος να μην αγγίξει την Εspresso

ΚΑΝΕΙΣ Γαύρος να μην αγγίξει την Εspresso

07/09/2014

ΚΑΝΕΙΣ Γαύρος να μην αγγίξει την Εspresso!

Η κουτσομπολίστικη "Espresso", η οποία έχει ως μεγαλομέτοχο της τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τολμά να πουλήσει με το κυριακάτικό της φύλλο το βιβλίο με τίτλο "Θύρα 7"! Ναι, μιλάμε για μια τόσο πρόστυχη κίνηση!
Η εφημερίδα που ανήκει στον κουροπαλάτη, τον τύπο που κάνει τα πάντα για να βλάψει τον Ολυμπιακό, δίνει "δώρο" ένα βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στην τραγική μέρα της 8ης Φεβρουαρίου 1981 και στο χαμό των αδελφών μας. 

Έτσι, η ιερότητα αυτής της στιγμής γίνεται ΚΟΝΟΜΑ από τους εχθρούς του συλλόγου, όπως είναι ο Μελισσανίδης και οι φυλλάδες του. 
Τώρα λοιπόν, οι Γαύροι ξέρουν: Μακριά από ξεφτιλισμένους εχθρούς μας και τα όργανα τους, που ρίχνουν στιγμιαία στάχτη στα μάτια όλων, με συνεχή σκοπό τη φθορά του Θρύλου!
Άλλωστε, η Θύρα 7 τα είπε ΟΛΑ στην πρόσφατη ανακοίνωση της! Θυμίζουμε:
"Η εκμετάλλευση των φιλάθλων-οπαδών μας από κάποιους, ορισμένες φορές ξεπερνάει και τα όρια της πρόκλησης.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτές τις μέρες με την κουτσομπολίστικη φυλλάδα «Espresso», μεγαλομέτοχος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ορκισμένος εχθρός του συλλόγου μας και γιαλαντζί σωτήρας ενός σωματείου της Γ' Εθνικής που προβιβάστηκε πρόσφατα.
Η εφημερίδα αυτή αποφάσισε να δώσει «δώρο» στους αναγνώστες της ένα βιβλίο με τίτλο «Θύρα 7».
Το βιβλίο αυτό αναφέρεται φυσικά στην αποφράδα ημέρα της 8-2-1981, που για όλους εμάς είναι ιερή αλλά για κάποιους άλλους είναι απλώς μια ευκαιρία να βγάλουν μερικά ευρώ παραπάνω.
Κανείς αδερφός μας δεν πρέπει να παρασυρθεί και να ξαναγοράσει αυτό το ρυπαρό και χυδαίο έντυπο που μαζί με την εφημερίδα «Δημοκρατία» (που όπως και η Espresso έχει μέτοχο τον «αόρατο» πρόεδρο της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη) χτυπάνε καθημερινά τον Ολυμπιακό!
Το μόνο που μένει είναι να δούμε να παρουσιάζει βιβλίο για τη Θύρα 7 και ο ΣΚΑΙ ή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου και η παρουσίαση να γίνει στη Βρωμιά της Δευτέρας από το Θωμαίδη."
Ελπίζουμε, όλοι αυτοί οι οποίοι καθημερινά πιάνουν τη «Θύρα 7» στο στόμα τους ή την αναφέρουν στα γραφόμενα τους στις φυλλάδες τους, να έχουν εκτιμήσει την σιωπή και την υπομονή μας.
Να ξέρουν όμως ότι όλα, έχουν σαν όριο μια λεπτή κόκκινη γραμμή..."
ΚΑΝΕΙΣ Γαύρος δεν πρέπει να στηρίξει τέτοιες κινήσεις από εχθρούς του Θρύλου, που έχουν το θράσος να ζητούν να κονομήσουν, με εκδόσεις που αναφέρονται στην αποφράδα ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία που έχει στιγματίσει την Ολυμπιακή οικογένεια.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου