ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μπρέσια είναι παλιά γνώριμη του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης του Πόλο

Η Μπρέσια είναι παλιά γνώριμη του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης του Πόλο

Η Μπρέσια είναι παλιά γνώριμη του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης του Πόλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Τσάμπιονς Λιγκ, μα στην τελευταία τους "συνάντηση" η τύχη τα έφερε έτσι και όπως και φέτος κληρώθηκαν στην πρώτη και στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.


Η ομάδα από την Ιταλία θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 Νοεμβρίου 2014 και ο Θρύλος θα την υποδεχτεί στις 2 Μαΐου 2015 στον Πειραιά, στο φινάλε του ομίλου.


Τότε, την αγωνιστική περίοδο 2008-09, οι όμιλοι είχαν ακόμη 4 ομάδες και οι αγωνιστικές ήταν έξι, αλλά τώρα είναι 6 ομάδες και 10 αγώνες.

Από εκείνη την ομάδα ελάχιστοι παίκτες έχουν μείνει σήμερα και είναι ο Νίκος Δεληγιάννης, ο Γιώργος Ντόσκας, ο Βαγγέλης Δελακάς, αλλά και ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει εκείνη την σεζόν τις υποχρεώσεις του εντός έδρας με την Μπρέσια στις 19.11.2008 και είχε κερδίσει με 10-7. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης με 3 γκολ. Στην 6η ημέρα και στις 21.3.2009 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 8-13 την Μπρέσια στην Ιταλία, κατέκτησε την 1η θέση, και την πρόκριση στα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Μλάντοστ. Στο ματς στην Ιταλία είχε παίξει ο 16ος τότε τερματοφύλακας Στέφανος Γαλανόπουλος!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου