ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

H μποχα της Δευτερας και το τσιρακι του βαζελα Σταμάτης Βελλης (video)

H μποχα της Δευτερας και το τσιρακι του βαζελα Σταμάτης Βελλης (video)

 09/09/2014

 

Ειχατε καιρο να ακουσετε η να διαβασετε μαλλον τις αηδιες του ε?Βεβαια..εμφανιστηκε παλι απο το πουθενα ο πουθενας προεδρος του Απολλωνα και εδωσε ενορκη καταθεση  μετα την κληση του Εισαγγελεα για τα οσα ειχε υποστηριξει στο παρελθον για τον Ολυμπιακο την ΕΠΟ κλπ...και που αλλου βγηκε η ενορκη καταθεση του?που αλλου? στην εκπομπη του Σαγονια...Θωμαιδη στον ΣΚΑΙ,στον φιλαρακο του Αλαφουζο,που αλλου θα πηγαινε?

Βλεπεις η εκπομπη Μποχα και Βρωμα εχει και την δυνατοτητα να βγαζει στον αερα ακομα και ενορκες καταθεσεις,κατι εντελως παρανομο,αλλα ειπαμε ...οταν προκειται για τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη,τιποτε δεν ειναι παρανομο.

Δειτε στο video τι ειχε πει ,που αλλου στην Μποχα της Δευτερας του φιλου του Αλαφουζου

Και ας παμε στα λεγομενα του Βελλη...λεει οτι τον πλησιασε ο Μαρινακης να του δωσει δανεικους παικτες και προπονητη.

1ον) Δεν παιζει αυτο το ενδεχομενο μετα τα οσα εχει πει ο...στομας του

2ον) Ακομα και ετσι να ηταν ηταν παρανομο? η ειναι παρανομο που δινει δανεικους σε αλλους συλογους? οχι βεβαια...αν τους εδινε ο βαζελας ομως τι να δωσει εδω δεν εχει γιαυτον παικτες...ε,τοτε δεν θα ηταν παρανομο..εννοειται.

Ο βαζελας ομως εχει δωσει πεντε παικτες στην Νικη Βολου,αυτους που μας ταραξαν στις κλωτσιες...τα θυαμαστε? δεν ξεχνιεται τετοια κλωτσοπατιναδα.

Και 3ον...Ο Ολυμπιακος χρειαζεται να δωσει δανεικους παικτες για να κερδισει τον Πλατανιά Εργοτέλης και Πανιώνιο? ετσι επικαλειται ο στομας του Βελλη.

Αντι να λενε και ευχαριστω που ετυχε και ο Κοκκαλης ειχε μαζει 45 συμβολαια και στο νοικοκυρεμα  του Βαγγελη Μαρινακη πηγαν οι παικτες σε αλλες ομαδες που δεν ειχαν ουτε για τα απλα καθημερινα εξοδα οχι για μεταγραφες,και σωθηκε η Super League που ηταν για βουτια?

Μεχρι και ο Μητρογλου οταν δοθηκε στον Ατρομητο ηταν για να νικησει τον βαζελα και τα παραρτηματα του? Και δεν τον κραταγε να τους τρυπαγε απευθειας απο το υπαρχον ροστερ?

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια,αυτο ξερω εγω να πω...συνεχιστε ετσι βαζελες και τσιρακια και η μεγαλη  βουτια ειναι κοντα.

Ιδου τι μας αποκαλυψε ο Σαγονιας.....

Βελλής: "Με πλησίασε ο Ολυμπιακός για να μου δώσει προπονητή και δανεικό"

Βολές κατά της ΕΠΟ αλλά και του Ολυμπιακού από τον πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή. Δείτε τι κατέθεσε για τον υποβιβασμό της ομάδας του αλλά και τις προτάσεις των ερυθρολεύκων.
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ένορκη κατάθεσή του, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον Σκάι»:

«Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί πεποίθησή μου είναι ότι η σωτηρία ή ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την αγωνιστική της συμπεριφορά, αλλά κατά την άποψή μου από μια ομάδα ανθρώπων που διοικεί ουσιαστικά την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από τους Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Προύντζο κ.α, οι οποίοι δίνουν εντολές σε διαιτητές, όπως τους Αμπάρκιωλη και Κάμπατξη κ.α, να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες. Ο Ολυμπιακός με την πολιτική του δανεισμού των παικτών, αν και νόμιμη, δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος».
Τον πλησίασε ο Ολυμπιακός
«Το προηγούμενο καλοκαίρι μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό να αποκτήσουμε ως δανεικό πολύ γνωστό και ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή που άνηκε στον Ολυμπιακό, καθώς και να προσληφθεί από τον Απόλλωνα προπονητής της επιλογής του Ολυμπιακού, παλιός παίκτης αυτής της ομάδας. Απέρριψα αυτές τις προτάσεις επειδή επιθυμούσα να αποφευχθεί σχέση εξάρτησης της ομάδας μου από τον Ολυμπιακό».


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου