ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο από την τηλεόραση»

«Με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο από την τηλεόραση»

10/09/2014
 
 Ανυπόμονος ν’ αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. «Με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο από την τηλεόραση. Τώρα θα το ζήσω», δήλωσε ο μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

«Με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο από την τηλεόραση»

Για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα έκανε λόγο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εν όψει της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος Νορβηγός τόνισε ότι παρότι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι τα φαβορί στο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να μπουν σφήνα και να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Αναλυτικά, όσα είπε στον τύπο της πατρίδας του:


Για την επικείμενη συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα το να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, από την τηλεόραση. Τώρα θα το ζήσω. Στον όμιλο Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι τα φαβορί, ωστόσο εμείς θα κοιτάξουμε να μπούμε ανάμεσά τους και να προχωρήσουμε στον θεσμό. Επίσης έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη Μάλμε του Έγκε Χαρέιντε».

Για την αναμέτρηση της χώρας του με την Ιταλία: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιταλία. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι θετικό το γεγονός πως το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο»

Για ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα του: «Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Έχω δουλέψει και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Ξεκίνησα μικρός από την Αγγλία και συνεχίζω να δίνω μάχες και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου