ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Σοκ» με Παπαπέτρου

«Σοκ» με Παπαπέτρου

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου! Κάταγμα περόνης και συνδεσμικές βλάβες υπέστη ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση!

«Σοκ» με Παπαπέτρου!

Δεν έχει τελειωμό η ατυχία του Ιωάννη Παπαπέτρου το φετινό καλοκαίρι! Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης (10/9) και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, έδειξαν πως υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες.


Αμέσως, τοποθετήθηκε γύψος στο αριστερό πόδι του νεαρού 20χρονου και την Πέμπτη (11/9) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να εξεταστεί από το γιατρό των «ερυθρολεύκων» και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Παπαπέτρου αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές Ιουλίου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε τραυματιστεί στο ίδιο πόδι σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας Νέων, με αποτέλεσμα να χάσει το Ευρωμπάσκετ που έγινε στην Κρήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες έδειξαν η μαγνητική τομογραφία και η ακτινογραφία στις οποίες υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε κλινική του Τρεβίζο.

Στον 20άχρονο φόργουορντ τοποθετήθηκε γύψος και την Πέμπτη το μεσημέρι θα επιστρέψει την Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί κι από τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος Γιώργο Παπαγιαννόπουλο και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό του πόδι».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου