ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

13 Μαρτίου, 2011 

600_apostoli_osfp_toumpaΣτις 20:20 έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη .Η αποστολή δεν είχε κανένα πρόβλημα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.Ο πρόεδρος έστειλε το δικό του μήνυμα, ο λαός τη θετική του ενέργεια και οι παίκτες του Θρύλου δείχνουν περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας πως θέλουν να τελειώσουν από σήμερα εκεί στον Πύργο τον Λευκό …την υπόθεση πρωτάθλημα.
Άλλωστε οι παίκτες του Ολυμπιακού με +13 από τον Παναθηναϊκό συζητούσαν αναμεταξύ τους λέγοντας ότι:
«Εμείς θέλουμε μόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ για το… τρίποντο. Θέλουμε να κάνουμε φιέστα… τίτλου στην Τούμπα!».
Και δεν είναι μόνο ότι θέλουν τη νίκη …υπολογίζουν και σε θερμή υποδοχή από τον κόσμο  καθώς η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού μάλιστα υπάρχει ένα ακόμα, μια και αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα τους. Πάρντο, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ουρτάδο, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ριέρα και Μιραλάς θα κρεμάσουν φέτος το πρώτο μετάλλιο πρωταθλητή γύρω από τον λαιμό τους.

«Αιχμή» ο Πάντελιτς

Σύστημα ο Βαλβέρδε δεν αλλάζει ούτε με …σφαίρες, οπότε στο κλασικό του 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτη και Χολέμπας στα άκρα της άμυνα, με τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο σέντερ μπακ. Σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος νιώσει ενοχλήσεις ή κούραση θα χρησιμοποιηθεί ο Ποτουρίδης στη θέση του. Στα χαφ, αν δεν ξεκινήσει ο Ιμπαγάσα, βασικοί θα είναι Ντουντού και Μοντεστό, ενώ οι Φουστέρ, Ζαϊρί και Ρόμενταλ θα συνθέσουν την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς. Ο Βαλβέρδε σκέφτεται και την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ για την επίθεση, αλλά ο Σέρβος είναι το φαβορί. Eκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μιραλάς, Ριέρα, Τοροσίδης και ο τραυματίας Μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου