ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μώραλης: «Εκπομπές θα έκαναν αν κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι!»


Μώραλης: «Εκπομπές θα έκαναν αν κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι!»

13 Μαρτίου, 2011

ΜΩΡΑΛΗΣO εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι το πέναλτι ήταν αποτέλεσμα όλου αυτού του αρνητικού κλίματος και του φόβου που νοιώθουν πλέον οι διαιτητές:
«Ηρθαμε να φέρουμε σήμερα ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κανάμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Ισχύει ότι πέσαμε στο β’ μέρος , αλλά το α’ μέρος τελειώνει με γκολ που δεχθήκαμε από τραγικό λάθος δικό μας για το 1-1.
Στην επανάληψη δεν είχαμε την πρωτοβουλία στο κέντρο ενώ δόθηκε και ένα πέναλτι που εκτιμώ αν είχε δοθεί υπέρ μας θα είχε υπάρξει σειρά εκπομπών, συζητήσεων και διαφόρων άλλων πραγμάτων.
Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα που δεν επιτρέπει στους διατητές να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν, κάτω από ένα φάσμα φόβου. Εμείς, όπως έχουμε πει από το Σεπτέμβρη, θέλουμε να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν και θεωρούμε ότι συνολικά στο πρωτάθλημα ο ολυμπιακός ο Ολυμπιακός έιχε και έχει την καλύτερη απόδοση Θα πάμε να κερδίσουμε χωρίς πρόβλημα στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου