ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Οι βετεράνοι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό!


Οι βετεράνοι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό!

15 Μαρτίου, 2011

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙΤην πρόθεσή τους να κινητοποιήσουν όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα, αλλά και το πρόγραμμα σωτηρίας του Ερασιτέχνη «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020», εξέφρασαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Νίκο Καραχάλιο στα γραφεία του συνδέσμου τους στον Πειραιά.
Ο κ. Καραχάλιος παρέδωσε συμβολικά τα πρώτα 200 εισιτήρια στον πρόεδρο του συνδέσμου Γιώργο Δαρίβα για να τα διαθέσουν.

Ενδιαφέρουσα ήταν η πρόταση που κατέθεσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τον 12ο παίκτη της ομάδας, τον φίλαθλο κόσμο. Πρότειναν συγκεκριμένα στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24 Μαρτίου να παίξει η ομάδα των βετεράνων με οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Τετάρτη στις 18.00 στην παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Καπώνη «Πόρτο Λεόνε».
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Δαρίβας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου: Μίμης Στεφανάκος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Στέλιος Μπέσης, Αντώνης Τζανετουλάκος, Νίκος Μαριόλης, Αντώνης Γλύκας, Σωτήρης Γκαβέζος, Χρήστος Σκαλτσάς και Γιάννης Ηλιόπουλος.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου