ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Champions League: Bayern Munich – Inter 2-3 (video)


Champions League: Bayern Munich – Inter 2-3 (video)


bayern munich inter video 2 3Με καρδιά πρωταθλητή η Inter επικράτησε 2-3 της Bayern στο Μόναχο, ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. O Eto΄ο έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 4΄, Gomez (21΄) και Muller (31΄) έκαναν το 2-1, αλλά οι Sneijder (63΄) και Pandev (88΄) ανέτρεψαν εκ νέου το σκηνικό και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
 
Η ομάδα του Leonardo «πάγωσε» το Allianz Arena μόλις στο 4ο λεπτό με τον Eto΄ο να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε σχετικά γρήγορα και ήταν εντυπωσιακή. Στο 21΄ ο Julio Cesar αντέδρασε ερασιτεχνικά στο σουτ του Robben έξω από την περιοχή, ο Mario Gomez με καταπληκτικό τελείωμα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (απατώντας έτσι και στην… ερώτηση του προπονητή του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου). Δέκα λεπτά αργότερα ο Muller βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε με περίσσια ψυχραιμία και το 2-1 ήταν γεγονός. Οι Βαυαροί, μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά πότε ο Cesar και πότε η αστοχία δεν τους το επέτρεψαν. Και αφού οι Nerrazzuri δε δέχθηκαν τρίτο γκολ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Sneijder έξω από την περιοχή στο 63΄, ξαναμπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 88΄ ο Pandev εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Eto΄ο και με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή χάρισε το «εισιτήριο» για τους «8» στην κάτοχο του Champions League.
Σκόρερ: 21΄ Gomez, 31΄ Muller / 4΄ Eto΄ο, 63΄ Sneijder, 88΄ Pandev
Συνθέσεις
Bayern: Kraft, Lahm, Van Buyten (70΄ Badstruber), Breno, Pranjic, L. Gustavo, Schweinsteiger, Robben (68΄ Altintop), Ribery, Muller, Gomez
Inter: J. Cesar, Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu (87΄ Nagatomo), T. Motta, Stankovic (51΄ Coutinho), Cambiasso, Sneijder, Eto΄ο, Pandev (90΄ Kharja)
Τα γκολ από το Bayern Munich – Inter 2-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου