ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Champions League 2010 – 2011: Real Madrid – Lyon 3-0 (video)

Champions League 2010 – 2011: Real Madrid – Lyon 3-0 (video)


real-madrid-lyon-3-0-videoΆνετη νίκη με 3-0 επί της Lyon πέτυχε η Real Madrid και εξασφάλισε την παρουσία της στους «8» του Champions League μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ άνοιξε ο Marcelo στο 37ο λεπτό, για να καθαρίσουν την «μπουγάδα» ο Benzema στο 66ο λεπτό και ο Di Maria στο 76ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Η κυριαρχία των Μαδριλένων ήταν εμφανής από το πρώτο ημίχρονο, όπου πάντως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάτι παραπάνω από τη φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Marcelo έκανε το ένα-δύο με τον Cristiano Ronaldo, βρέθηκε σε κεντρική θέση στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος, ένα λάθος του Reveillere στο 66’ έδωσε την ευκαιρία στον Benzema να βγει μόνος του με τον Lloris και να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Γάλλου τερματοφύλακα για το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ozil έδωσε μια υπέροχη ασίστ για τον di Maria, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον Lloris στο πιο όμορφο τέρμα της βραδιάς.
Σκόρερ: Marcelo 37’, Benzema 66’, Di Maria 76’
Συνθέσεις:
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, di Maria (Granero 79’), Özil, Cristiano Ronaldo (Adebayor 74’), Benzema (Diarra 84’)
Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Lovren, Cissokho, Toulalan, Gourcuff (Pied 69’), Källström, Briand (Gomis 46’), Delgado (Pjanic 80’), Lisandro Lopez
Τα γκολ από το Real Madrid – Lyon 3-0 (video):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου