ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ www.olympiacos24.gr: Δείτε τις συνδέσεις των «αντικειμενικών» και των «οπαδικών» site!

Screen shot 2011-03-17 at 9.20.49 PM

17 Μαρτίου, 2011

Το γράψαμε και την προηγούμενη φορά. Είναι λάθος να προμηθεύεις τον κόσμο κουτόχορτο και να προσπαθείς να ρίχνεις στάχτη στα μάτια του.
Εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς ούτε δικαστές. Έχουμε αποστολή να ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και απο κει και πέρα είναι απόλυτα ελεύθερος να επιλέγει την ενημέρωση και συλλογή πληροφοριών του.
Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε για ανεξήγητα συχνές αναφορές στο gazzetta.gr των δημοσιευμάτων οπαδικών site όπως το leoforos.gr και κatimagiko.gr. Απαντήσεις δεν πήραμε από κανέναν.
Πάμε λοιπόν να θέσουμε πιο «καυτά» ερωτήματα αυτή τη φορά:
Τσεκάραμε τα domain names των leoforos.gr και katimagiko.gr και ανακαλυψαμε το ΛΑΒΡΑΚΙ:
Και τα δύο sites τα έχει καταχωρήσει η ίδια εταιρία και μάλιστα φιλοξενούνται στον ίδιο server!
Ιδού τα screenshots της αλήθειας:


Εμάς πάντως μας προκαλεί εντύπωση αυτή η αδελφική γειτνίαση των δύο, θεωρητικά εκ διαμέτρου αντίθετων οπαδικών site. Τα οποία αποδεικνύονται ότι έχουν δηλωθεί απο την ίδια εταιρία και φιλοξενούνται στον ίδιο server. Κάπως περίεργο, δε νομίζετε;
Δεν έχουμε πάντως παράπονο, τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου τα διαβάζουμε άμεσα και στο gazzetta.gr. Άσχετα αν δημοσιεύονται στο..katimagiko.gr:
Στις 19 Φλεβάρη μάλιστα, το gazzetta.gr διαφημίζει την προετοιμασία των leoforos.gr  και katimagiko.gr για το ντέρμπι των αιωνίων! Φέρνει δάκρυα στα μάτια η συμπαράσταση του μεγάλου, «αντικειμενικού» και αδέσμευτου site στις δύο οπαδικές ιστοσελίδες! Δείτε:
Τέλος, αντί επιλόγου, εκφράζουμε τις εξής απορίες:
Σε σημερινή αρθρογραφία στο gazzetta.gr με αποδέκτη το Βαγγέλη Μαρινάκη,γράφτηκε το εξής απόσπασμα:
Και απληροφόρητος ως είστε, πλανάστε για την ύπαρξη «προσωπικών στιγμών» στην κερκίδα του Καραϊσκάκη;
Πώς «θίχτηκε» σήμερα το gazzetta.gr και σχολιάζει το λόγο μύνησης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο katimagiko.gr; Τόση αδέσμευτη αλληλεγγύη πια;
Σε ένα άλλο σημείο της επιστολής της…συνιδιοκτησίας, αναφέρεται το εξής:
Εμείς θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά και να δημιουργούμε Μέσα που θέλουν να διαβάζουν οι αναγνώστες κάθε ομαδικής απόχρωσης, ακόμη κι όταν δεν τους χαϊδεύει πάντα και με παρωπίδες τα αυτιά.
Καλοπακεταρισμένη παραπληροφόρηση θα προσφέρεται αλλού, αν υπάρχει για αυτήν ενδιαφέρον.
Πάντως καλοπακεταρισμένα είναι και τα προαναφερθέντα sites, στον ίδιο server, δηλωμένα απο την ίδια εταιρία. Επομένως η …συνιδιοκτησία ξεμασκαρώνεται για άλλη μια φορά.
Επίσης, θα ρωτήσουμε και αυτό: πόσοι εργαζόμενοι έχουν μείνει άνεργοι και δεν πήραν ούτε τα δεδουλευμένα τους απο τα ναυάγια παλαιών επιχειρήσεων του συνιδιοκτήτη, που συνεχίζει ατάραχος να παίζει παιχνίδι σε πολλά ταμπλό;
Μακάρι να έχουμε τις αληθινές απαντήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου