ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σενάρια για Ελμάντερ και Θρύλο (video)

Σενάρια για Ελμάντερ και Θρύλο (video) 18/03/2011

    Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με παίκτες αξίας το καλοκαίρι, ώστε να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το ήδη πλούσιο ρόστερ του. Επομένως, λογικό είναι να κοιτάζει κάθε περίπτωση παίκτη, ειδικά μάλιστα αν είναι και ελεύθερος και δεν χρειάζεται ένας σκασμός λεφτά για να αποκτηθεί.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Γιοχάν Ελμάντερ δεν αφήνει αδιάφορους τους Πειραιώτες και για όσους έχουν καλό μνημονικό, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα, αλλά το θέμα του δεν προχώρησε.
    Ο Σουηδός επιθετικός ανήκει στη Μπόλτον, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει υπάρξει ακόμα θέμα ανανέωσής του. Ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Γιουβέντους φέρονται να τον έχουν στα πλάνα τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Θρύλος θα παίζει στο Champions League και αυτό είναι ελκυστικό για κάθε ποδοσφαιριστή.
    Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και επιπροσθέτως ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί παράδεισο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είπαμε, τα όνειρα του προέδρου δεν έχουν ταβάνι και θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.




    www.thrylos.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου