ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.......

 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.......

Έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ ο «Ζαγόρ»

Η αναμέτρηση στην Τούμπα αμαυρώθηκε από τους βανδαλισμούς των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι "μπούκαραν" στον αγωνιστικό χώρο στο 89ο λεπτό.
Όχι άλλες κωλο-Τούμπες!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ??



 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Ο ΣΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΛΕΚΤΟΣ !!!!
Η φωτοβολίδα βρήκε στην πλάτη τον Αργεντινό πορτιέρο της «Ένωσης» και του έκαψε τη φανέλα! Βέβαια ζημιά έγινε και στα δίχτυα αφού λόγω της φωτιάς κάηκαν σε ένα μέρος, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι προκειμένου να τα ράψουν…
Μετά τις αθλιοτητες αυτες  στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δικαιώνεται απόλυτα ο Πάνος Μπιτσαξής. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μπορεί να αισθάνεται "υπερήφανος" για τα καφριλικία των ΠΑΟΚτσήδων και για την πρότασή του να περάσει το Πρωτάθλημα στον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ.
 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που ελέγχει τη διαιτησία και δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για αυτή την ΕΠΟ, μιλάμε.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΤΣΑΞΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ?????

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ??? ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ???? ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ -ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ???? ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!!!!!

Έγινε κι αυτό στην Τούμπα! Οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 1 και τα… έψαλλαν στον Θοδωρή Ζαγοράκη!
Μανούρα και με «Ζαγόρ», φήμες για παραίτηση!
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για όσα έχουν συμβεί απόψε, ενώ μέσα στην ένταση ακούστηκαν και λόγια για παραίτηση!
Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.....ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΣΥΝΘΙΣΑΜΕ ΠΙΑ !!!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΚΑΡΣΙΑ??? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ......

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η...ΚΟΜΠΟΣΤΑ.....

«Πλακώθηκαν» μεταξύ τους!

«Εμφύλιος πόλεμος» ξέσπασε στην Τούμπα αμέσως μετά το οριστικό τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
«Πλακώθηκαν» μεταξύ τους!
Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στα επίσημα, όπου άρχισαν να πετούν μπουκάλια και φωτοβολίδες στους φιλάθλους που ήταν στα VIP!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ..
.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΠΟ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΕΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ , ΓΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ SUPER LAEGUE ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ...ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΠΙΤΣΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ....ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ 20.000 EURO ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!!!! (ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ....ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΙ...ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....
ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.....!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου