ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αβραάμ: "Προτεραιότητα ο τίτλος" (video)

Αβραάμ: "Προτεραιότητα ο τίτλος"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την στιγμή προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου ποδοσφαιρικού μοντέλου της Nike, ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής (20/3) με την ΑΕΚ.
Ο 26χρονος διεθνής στόπερ τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στο Λιμάνι και οι προθέσεις του σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του είναι γνωστές, αλλά τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα, προτεραιότητα έχει η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.
 

"Όσο πηγαίνει καλά η ομάδα, είμαι και εγώ ευτυχισμένος. Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου, έχω κάνει γνωστές τις προθέσεις μου πολλές φορές. Ωστόσο αυτό δεν είναι επί του παρόντος γιατί εκείνο που προέχει είναι η κατάκτηση του τίτλου", επεσήμανε με κατηγορηματικό τρόπο ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια μίλησε όχι μόνο για την ήττα με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.


"Πήγαμε στην Τούμπα με σκοπό να κερδίσουμε και είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θέλουμε πολύ την νίκη για να τελειώνουμε με την υπόθεση τίτλος. Με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε", ήταν τα λόγια του κεντρικού οπισθοφύλακα των Πειραιωτών.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην εκδήλωση της ΝΙΚΕ (1) by redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου