ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Φιλικό παιχνίδι με Πανιώνιο στο ΣΕΦ

Φιλικό παιχνίδι με Πανιώνιο στο ΣΕΦ

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα προπονηθεί κανονικά το πρωί της Τρίτης (15/3) στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα δώσει φιλικό παιχνίδι (19:00), κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα του Πανιωνίου στο Φάληρο, το οποίο θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται την ομάδα του, για τις ερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στην Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, οι οποίες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, με τα δύο πρώτα ματς (Τρίτη 22/3 και Πέμπτη 24/3) να γίνονται στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των αγώνων.
Για τον λόγο αυτό, ο Σέρβος τεχνικός, είχε ζητήσει το ματς με τον Ηλυσιακό για την Α1 να γίνει την Παρασκευή (18/3), ώστε οι παίκτες του να είναι περισσότεροι ξεκούραστοι ενόψει των αναμετρήσεων με την ιταλική ομάδα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Πανιωνίου ώστε οι δύο ομάδες να δώσουν φιλικό ματς, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, την Τρίτη (15/3) το απόγευμα (19:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με το παιχνίδι να είναι κεκλεισμένων των θυρών.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου