ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΒΑΖΕΛΟ-BLOGGERS ΓΡΑΦΟΥΝ O ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....ΜΕ VIDEO !!!

  ΟΙ ΒΑΖΕΛΟ-BLOGGERS ΓΡΑΦΟΥΝ O ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....ME VIDEO !!!

Τρίτη, 15-03-2011 15:20
Να λοιδορούν τους λιμανίσιους έφτασαν στα χρόνια της «παράγκας», ακόμα και τα παραρτήματα...
Στο ξεκίνημα της «παράγκας» τα αίσχη κατά των αντιπάλων του Ολυμπιακού ήταν τόσο εξόφθαλμα που ακόμα και ομάδες οι οποίες παραδοσιακά διατηρούν καλές σχέσεις με τους λιμανίσιους (ελέω πειραιώτικων καταβολών) έφτασαν να τους λοιδορούν.
Η... σύρραξη στο γήπεδο του Ιωνικού στις 23 Νοεμβρίου 1997 έκανε τον γύρο της οικουμένης κάνοντας για μία ακόμα φορά ρεζίλι των σκυλιών το πρωτάθλημά μας. Μετά την απόσυρση των... πολεμιστών (παράγοντες, παίκτες, οπαδοί κοπανούσαν αδιακρίτως ό,τι περνούσε από κοντά τους) ο αείμνηστος πρόεδρος του Ιωνικού, Νίκος Κανελλάκης επιτέθηκε στα αποδυτήρια, στον διαιτητή Αργύρη Παπαχίντζιο και τον χαστούκισε.
Οι 16 συλλήψεις, οι τέσσερις σοβαροί τραυματισμοί (με έναν αστυνομικό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο) και τα ανοιγμένα κεφάλια, έδωσαν ακόμα μία «περήφανη» μπογιά στον... θρίαμβο του Ολυμπιακού που πέρασε νικηφόρα από τη «στρούγκα» της Νίκαιας, χάρη σ' τέρμα του Κακλαμάνου στο 92'.
O ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....ΜΕ VIDEO !!!
 ΔΕΝ ΜΟΥΛΕΤΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ....
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΤΕ....ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΤΟΝΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ????
ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..
.ΑΛΛΑ ΚΛΑΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑ ΙΤΗΝ ΕΠΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΑΚΗ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου