ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εθνική Ομάδα: Η αποστολή για τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Πολωνία

Εθνική Ομάδα: Η αποστολή για τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Πολωνία


ethniki elladas apostolh maltaΟ Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Μάλτα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Euro 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου, αλλά και για το φιλικό με την Πολωνία, τρεις ημέρες αργότερα. Ο Παναγιώτης Λαγός αποτελεί το νέο πρόσωπο που κάλεσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Αναλυτικά, ο κ. Santos επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζόρβα, Χαλκιά, Βύντρα, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Μόρα, Αβρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Λαγό, Καφέ, Καραγκούνης, Κονέ, Νίνη, Φετφατζίδη, Σαμαράς, Σαλπιγγίδη, Λυμπερόπουλο, Μήτρογλου.



Μετά την ανακοίνωση της αποστολής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε μόλις 19 ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στα γήπεδα. Αναλυτικά.
Για το λόγο που επέλεξε μόνο 19 παίκτες: «Στο τελευταίο φιλικό είχα πει ότι θα πάρω μόνο 19 παίκτες. Στην αποστολή είναι πάντα 18, οπότε δεν έχει λογική να πάρω πολύ κόσμο να πάει στη Μάλτα και να μείνει στην εξέδρα. Δεν θα ήταν ευχάριστο γι’ αυτό επέλεξα ένα πιο ευέλικτο σχήμα.»
Για όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο. Εγώ δε φοβάμαι, δε με αγγίζουν αυτά. Ασχολούμαστε με τα γύρω-γύρω και όχι με το ποδόσφαιρο. Είμαι 100% σίγουρος για την υπευθυνότητα των παικτών. όποιο θέμα και να υπάρχει στην ατμόσφαιρα ποτέ δε θα επηρεάσει την ομάδα.»
Για την κλήση του Λαγού: «Ο Λαγός μπορεί να παίξει και ως μπακ και ως χαφ και είναι ιδανικός να αντικαταστήσει τον Σπυρόπουλο.»
Για απουσίες Μάκου και Τζιόλη: «Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Θα το καλύψουμε εκ των έσω και θα προσαρμόσουμε την ομάδα στα χαρακτηριστικά των παικτών.»
Για τον αγώνα με την Μάλτα: «Το παιχνίδι με τη Μάλτα δεν χωράει άλλες σκέψεις. Θέλουμε μόνο νίκη. Θα είναι δύσκολο, σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν πολλοί. Είμαστε το φαβορί, αλλά θα το δείξουμε στο γήπεδο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 200%. Η Μάλτα έφερε ισοπαλία σε φιλικό με την Ελβετία και δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί.»
Για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής: «Καλό θα ήταν να μην υπάρχει θέμα. Πρέπει να λυθεί γρήγορα. Ελπίζω τον Ιούνιο να έχουμε ξανά το δικό μας χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου