ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Εχω παρατηρησει και ειδικα με τον Βαλδερδε μετα απο καθε ασχημο αποτελεσμα και ειδικα οταν δεν μας στοιχιζει η ηττα η η  ισοπαλια που εχουμε φερει να βγαινουν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ του FACE BOOK που οι περισσοτεροι δεν πανε στο γηπεδο ,δεν ερχονται στο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ γιατι κανει λεει κρυο... δεν ειναι γραμμενοι σε συνδεσμους γιατι ειναι λεει το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ μκρο και ψαχνονται να ερθουν μονο με ντου σε συγκεκριμενα παιχνιδια της ομαδας τα αλλα τα σνομπαρουν βλεπεις ...εκει δεν τους χρειαζεται η ομαδα...αυτοι ειναι μεγαλοι και τρανοι και δεν πανε σε τετοια παιχνιδια και ολοι εσεις οι υπολοιποι εισαστε κοροιδα που τρεχετε εντος και εκτος....για να μην πω τιποτε αλλο χειροτερο !!! Κι ειναι οι πρωτοι προπονηταραδες που θα βγουν και θα κατηγορησουν τον Βαλδερδε ετσι...για να γραψουν στο FB και να νοιωσουν οτι αυτοι ειναι που βρηκαν την λυση πως θα παιξει καλυτερη μπαλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....και σημερα αποφασισα να τους την πω αν και κατα βαθος τους θεωρω αδελφια -γαυρους που απλα εχουν χασει την μπαλλα και δεν εχουν πιασει το νοημα τι σημαινει ΘΡΥΛΟΣ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ.....
Κατηγορειτε τον Βαλδερδε για λαθη...ΟΚ.. και ποιος ειναι ο αλανθαστος? ειπε κανεις οτι ειναι ο Μουρινιο??? ο Μουρινιο δεν κανει λαθη??? μην τρελαθουμε τελειως δηλαδη...αν ειχαμε τον Φερειρα για προπονητη τι θα λέγατε??? αν ειδατε το βιντεο με τις δηλωσεις του θα καταλαβαινατε ποσο μεγαλος προπονητης ειναι....ΠΕΤΥΧΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-4-2.... Τωρα το θυμηθηκες να το εφαρμοσης ρε Φερειρα? τωρα που η ομαδα σου ειναι 13 βαθμους πισω και ποιος ξερει σε πια θεση θα τερματιση???
Κι για πειτε μου τωρα...αν ειχαμε αυτον για προπονητη...θα σας αρεσε??? ο Βαλδερδε δηλαδη δεν σας κανει που σας εχει δωσει και τιτλο και που θα σας δωσει και αυτον ...που ανελαβε μια ομαδα με τους μισους ποδοσφαιριστες απο αλλον προπονητη  με 15 συνολικα νεους ποδοσφαιριστες στην ομαδα...χωρις προετοιμασια ....και παιζοντας μπαλλα ενα μονο ημιχρονο....και ειναι λογικο η ομαδα να παιζει μονο ενα ημιχρονο...αυτο ομως φτανει για να εχεις τον βαζελα 13 βαθμους πισω το αεκακι 20τοσους οσο για τον μπαοκ...αστους να πανηγυριζουν που κερδισαν με την διαιτησια τους τον κουρασμενο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που παιζει ενα μονο ημιχρονο....αν χρειαζονται και διαιτησια για να κερδισουν μια ομαδα που παιζει το 50% των δυνατοτητων της...ειναι για κλαματα και αυτοι και οι οπαδοι τους...αλλα μην γινομαστε και μεις για γελια οταν βλεπω οτι γραφετε καποιοι οτι μας φταιει εκεινο μας φταιει το αλλο...ΕΛΕΟΣ...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ....ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση και το θεαμα εννοειται...αλλα οχι να μου φταιει ο Βαλδερδε και οι ανετοιμοι και κουρασμενοι πλεον γιαυτο....που για τους λογους που ανελυσα πιο πανω σου φερνει την κουπα νωριτερα στο λιμανι γιατι μετα εσυ που κατηγορουσες θα βγεις και θα πανηγυριζεις...ετσι δεν ειναι???
Βεβαια ριχνω και ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης στα site και στις εφημεριδες που πατε καιδιαβαζετε και επιρρεαζεστε...ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ....ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ....Ας σταματησει αυτο εδω για το καλο το δικο σας δηλαδη και για να μην σκατε τσαμπα και βερεσε γιατι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εχει αναγκη απο τετοια σκεπτικα...αυτο να το ξερετε...εχει αναγκη απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ και ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ  και οχι απο μυαλα που σκεφτοντα σαν βαζελοι...ναι βαζελοι...και μη παρεξηγθειτε γιατι θα σας δωσω  παραδειγμα γιαυτο....κοιταξτε στο συγκεκριμενο ρεπορταζ τι λενε στον βαζελα και τα βαζελο-μυαλα που ελεγα καθονται ακομα και τους κοιτανε και δεν τους εχουν πλακωσι στι κλωτσοπατιναδες...Ε...ΟΧΙ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ....ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ....
ΙΔΟΥ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....
Τραβούσαν τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό βλέποντας τον Ολυμπιακό να χάνει στην Τούμπα. "Αν δεν είχε γίνει η κλοπή στο Καραϊσκάκη, θα κάναμε την ιστορική ανατροπή".
"Για δες ποιοι παίρνουν το πρωτάθλημα!"
Πρώτος απ’ όλους ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, βλέποντας τον Ολυμπιακό να χάνει στην Τούμπα, έλεγε χθες στους συνεργάτες του:
"Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά θα ήταν στους 4 και όχι στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που έλεγαν: "Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα. Αν τώρα ήμασταν στο -4, όλα θα ήταν ανοιχτά και θα κάναμε την ιστορική ανατροπή".
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ....εσεις που κατηγορειτε παικτες και προπονητη αν σας τα ελεγαν αυτα οι παικτες σας και ο προπονηης σας και ηταν 13 βαθμους πισω ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ????
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ.....
Απλα αλλη φορα πριν μιλησετε και ανοιξετε το στομα σας βουηξτε καλα την γλωσσα στο μυαλο σας και αν δεν γνωριζετε καποια πραγματα λογω του οτι ειστε νεωτεροι δεν εχετε παρα να απευθυνθειτε σε παλαιοτερους και να ρωτησετε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ...ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ FACE BOOK ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΑ ΣΑΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ COPY-PASTE ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒLOG ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ....
ΑΥΤΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ DELETE...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ !!

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου