ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ιμπαγάσα: «Ο Μαρινάκης αγαπά τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρό»

Ιμπαγάσα: «Ο Μαρινάκης αγαπά τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρό»

21 Μαΐου, 2011 
  • iba1Ο MVP του πρωταθλήματος, Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για το Champions League  αλλά και τον πρόεδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη «Real News»:
Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι μια διοργάνωση (σ.σ. το Champions League) όπου μετέχουν οι καλύτερες ομάδες και ως πρώτο στόχο θα πρέπει να έχουμε την πρόκριση στους «16". Μετά θα παίξει ρόλο η κλήρωση, αλλά μπορούμε να κάνουμε όνειρα για τον τελικό. Είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να το ονειρευόμαστε και να το πιστεύουμε».
Για το πρωτάθλημα : «Eίναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις, πόσο μάλλον να κατακτάς έναν τίτλο. Νιώθεις ικανοποίηση για τη δουλειά σου. Είναι σαν επιβράβευση για μία προσπάθεια που ξεκινάει το καλοκαίρι και ολοκληρώνεται έναν χρόνο μετά».
Για τον φετινό MVP του Ολυμπιακού : «Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μπορεί να είναι αμυντικός και να μη σκοράρει, αλλά θεωρώ ότι είναι η κολόνα της ομάδας. Αντιπροσωπεύει πολλά για τον Ολυμπιακό και είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής που βελτιώνεται καθημερινά. Θεωρώ ότι ο Αβραάμ θα μπορούσε εύκολα να κάνει καριέρα σε μία μεγάλη ομάδα της Αγγλίας, της Ισπανίας ή της Ιταλίας».
Για το γεγονός πως η ομάδα του ψάχνει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του : «Αν η ομάδα κρίνει ότι χρειάζεται παίκτη στη θέση μου θα είναι καλό να τον αποκτήσει. Γνωρίζω και εγώ ότι περνάνε τα χρόνια… Φυσικά, βέβαια, μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν».
Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Είναι καλό που τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. Έχουν κάποια κοινά στοιχεία και η ηλικία τους δεν διαφέρει πολύ. Το θέμα είναι να πιστέψει ο ίδιος ότι είναι πολύ καλός και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να κάνει την έκρηξη τη νέα σεζόν».
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δείχνει ότι αγαπάει πολύ όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και το ποδόσφαιρο. Είναι πάντα πρόθυμος να μας ακούσει και να μας βοηθήσει. Αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να σκεφτούν μόνο το ποδόσφαιρο& Δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα να διαχειριστούν, όπως οι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου