ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ο Μίλος δεν ξεχνάει

Ο Μίλος δεν ξεχνάει

08/08/2011
Ο Μίλος είναι δικός μας! Με το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης για το 2010 ανα χείρας, ο Τεόντοσιτς δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Αλλωστε εκείνη τη χρονιά είχε κάνει πράγματα και θαύματα ο πρώην άσος του Θρύλου και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μ Φιναλίστ με την  εθνική Σερβίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και συμμετοχή στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Κυπελλούχος Ελλάδος και δευτεραθλητής στην Ευρωλίγκα, στην οποία αναδείχθηκε MVP με τον Ολυμπιακό. Όχι και λίγα...
«Ξέχασα ότι έπρεπε να παραλάβω αυτό το τρόπαιο, γιατί αφορά κάτι που έγινε παλιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό το βραβείο. Αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά μου και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τη βοήθεια των ομάδων μου και των συμπαικτών μου στην εθνική Σερβία και τον Ολυμπιακό. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος», δήλωσε ο Τεόντοσιτς,  παραλαμβάνοντας το βραβείο δια χειρός του προέδρου της FIBA Europe, Όλαφουρ ΡάφνσονΣτη Σλοβενία όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα Σερβίας για τουρνουά προετοιμασίας εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Παράλληλα δεν ξέχασε και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Είναι από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλο μερίδιο για αυτό το βραβείο. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε.
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου