ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών


Η κριτική των παικτών

19/11/2011
  Η κρτικη στους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" . Κορυφαίος μέχρι να τραυματιστεί ο Μακούν, από κοντά Τζεμπούρ, Τοροσίδης και Μιραλάς. Μέτριοι οι Αβραάμ και Ορμπάιθ.
Ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε την κριτική  στους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές.
Μέγκιερι: Στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας του ήταν αρκετά καλός. Ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, αλλά δεν φέρει ευθύνη που παραβιάστηκε η εστία του. Κατά τα άλλα, ο Μπαλάς ήταν σταθερός και σωστός.

Τοροσίδης: Μοναδικό του λάθος, το γεγονός ότι τον πρόλαβε ο Ζέκα στη φάση του γκολ. Σε όλο το υπόλοιπο ματς, αμυντικά και επιθετικά, ο αρχηγός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην επανάληψη, ανέλαβε το μαρκάρισμα του Κουίνσι και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

Χολέμπας: Μπήκε φορτσάτος και διατήρησε την απόδοση του σε καλά επίπεδα. Τα "στημένα" του ήταν άλλες φορές άψογα και άλλες άσχημα εκτελεσμένα. Έχει παίξει και καλύτερα ο Χοσέ. Πάντως αμυντικά ήταν πολύ καλός.

Μέλμπεργκ: Ο γνωστός Όλοφ. Πότε με τις δεδομένες ικανότητές του, πότε με την εμπειρία του, "καθάριζε" κάθε φάση που χρειάστηκε να επέμβει, με ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις. Μοναδική "κηλίδα" η κακή αντιμετώπιση του Κουίνσι στο 69', όπου ο Μέγκιερι, ευτυχώς ήταν σε ετοιμότητα.

Παπαδόπουλος: Είχε μια σωτήρια επέμβαση πάνω στον Κουίνσι στο 14', όμως έχασε τον Γκανέζο στη φάση του γκολ. Μαζί έχασε και την ψυχραιμία του και το καθαρό μυαλό που χρειάζονται τέτοια ματς. Στο 28' πήγε να κάνει ήρωα τον Λέτο, αφήνοντάς τον απολύτως μόνο του, αλλά ευτυχώς του σουτ του Αργεντινού χτύπησε το δοκάρι του Μέγκιερι. Στην επανάληψη ήταν πολύ πιο σταθερός.

Ορμπάιθ: Ο Παναθηναϊκός τον "σημάδεψε" για να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του στο σπριντ. Ο Πάμπλο δεν έπιασε τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει στο α' μέρος και δικαίως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα.

Μοδέστο: Αμυντικά ήταν πολύ καλός, κόβοντας κάθε επιθετική ενέργεια του Παναθηναϊκού, όμως ορισμένες φορές καθυστερούσε την ανάπτυξη της ομάδας με τις λάθος μεταβιβάσεις και τα άσχημα κοντρόλ. Μέτριος.

Μακούν: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Σπυρόπουλος παραλίγο να του... κόψει το πόδι στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ο Καμερουνέζος ήταν φανταστικός. Έκοβε, πάσαρε, κέρδιζε κεφαλιές, σούταρε και γενικά ήταν όλη η μεσαία γραμμή του Θρύλου. Τελικά, οι "πράσινοι" τα κατάφεραν και τον έβγαλαν νοκ άουτ. Μέχρι να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί αναγκαστικά, ο Μακούν ήταν φοβερός!

Μιραλάς: Ο Μαρίνος είχε αποκλειστική αποστολή να τον "κλείσει" καλά, κάτι που ως ένα βαθμό το πέτυχε. Ωστόσο, όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια του Βέλγου, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, στην άμυνα του Παναθηναϊκού σήμανε κίνδυνος. Μετά από μια εκπληκτική συνεργασία με τον Μακούν, έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζεμπούρ στην ισοφάριση. Έκανε λάθος στο τέλος που πήρε την μπάλα από τον Τζεμπούρ ενώ ήταν οφσάιντ, καθώς ο Αλγερινός έβγαινε τετ α τετ με τον Καπίνο.

Τζεμπούρ: Ο Αλγερινός ήταν μόνιμη απειλή για τα καρέ του Καπίνο. Στάθηκε άτυχος στο 33ο λεπτό αφού το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Οι προσπάθειες του Ραφίκ ευοδώθηκαν στο 48' μετά την πάσα του Μιραλάς. Ο "τρομοκράτης" ήταν πολύ δραστήριος!

Φουστέρ: Διπρόσωπη η απόδοση του Ισπανού. Ο Φουστέρ έδινε την εντύπωση ότι αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, ωστόσο θα μπορούσε να είχε καθοριστική συμμετοχή στο ματς, σκοράροντας ένα γκολ. Έχε μια πολύ καλή στιγμή στο 21' και ένα οριζόντιο δοκάρι στο 34', ενώ στο 83' έπρεπε να γίνει ο ήρωας του ματς, αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε "τσαφ". Σωστή και ίσως αργοπορημένη αλλαγή του...

Γέστε: Η είσοδός του στον αγώνα σήμανε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο β' μέρος. Έδωσε ποιότητα στον χώρο του κέντρου. Μετά την αλλαγή του Μακούν είχε μερικά ανασταλτικά προβλήματα, αλλά γενικά ήταν καλός.

Πάντελιτς: Έπαιξε περίπου 20 λεπτά, αλλά φάνηκε μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν έδωσε την κάθετη μπαλιά στον Τζεμπούρ και την... έκλεψε ο Μιραλάς που ήταν οφσάιντ. Τίποτα περισσότερο.

Αμπντούν: Κακή αλλαγή, όπως αποδείχθηκε... Έκανε μόνο λάθη, όσο χρησιμοποιήθηκε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου