ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος η Arboris για τον Παναθηναϊκό

Τέλος η Arboris για τον Παναθηναϊκό

6/12/2011

Τέλος η Arboris για τον Παναθηναϊκό 
Στο… συρτάρι μπαίνει για τον Παναθηναϊκό το θέμα της Arboris Capital και της εύρεσης μέσω εκείνης υποψήφιου επενδυτή, καθώς όπως έκανε γνωστό μετά το ΔΣ των «πράσινων» ο Δημήτρης Γόντικας, η εταιρεία αποσύρθηκε.

Άγνοια για την πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη δήλωσε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ενώ διέψευσε τα περί… τρίτης πρότασης που βγήκε σήμερα στην επιφάνεια, ως φημολογία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε που είχε θέματα συζήτησης την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, την παράταση των αδιάθετων μετοχών, τις εγκρίσεις των συμβάσεων και την Arboris Capital.

Πάνω σε αυτά αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γόντικας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και των διάφορων εκρεμμοτήτων. Από όσα γνωρίζουμε εμείς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε ότι αφορά τη πρόταση έλευσης των Σαουδαράβων καθώς από όσο γνωρίζουμε δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι του μνημονίου που είχε υπογραφθεί. Από εκεί και πέρα η πληροφόρηση μας απόν την Arboris είναι ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα και θα δούμε τι άλλο θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Στο μήνα που ήδη εξελίσσεται η ήδη προγραμματισμένη Α.Μ.Κ.».

-Είστε απαισιόδοξος δηλαδή;

«Απαισιόδοξo δεν είναι τίποτα ποτέ. Σας λέω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ήδη τρέχει μια αύξηση κεφαλαίου και υπάρχουν και άλλα θέματα που εξελίσσονται»

-Η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς άλλη οικονομική υποστήριξη;

«Η συζήτηση αυτή έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη είναι ενήμερα. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, πάντοτε αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αυτά. Τα είχαμε από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι η προθεσμία που θα χρειαζόμασταν κάποια χρήματα θα ήταν νωρίτερα αλλά "κλοτσώντας και σπρόχνοντας" και κάνοντας μια χρηματοοικονομική διαχείριση πιο σωστή έχουμε κάποιο χρόνο στην διάθεση μας».

-Υπάρχει τρίτη πρόταση;

"Δεν έχω κάτι υπόψη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι που να είναι μη γραπτό. Δεν θα εξεταστεί τίποτα που δεν θα είναι γραπτό".

-Υπάρχει οριστική απόσυρση της Arboris;

«Υπάρχει έγγραφο. Αλλιώς δεν θα σας μίλαγα. Νομίζω ότι είναι οριστική η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο που είχαν».

-Έχετε κάποιο μήνυμα από τους άλλους μετόχους;

«Όχι μέχρι τώρα δεν είναι κάτι που να το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα αυτά τα πράγματα είναι ανοιχτές διαδικασίες».

-Η περίπτωση του Πρίγκιπα οδεύει προς ναυάγιο;

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό που γνωρίζω μέχρι σήμερα είναι ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι και ως εκ τούτου και μεις δεν πήραμε απόφαση για σύγκλιση γενικής συνέλευσης».

-Η πρόταση του κ. Μαυροκουκουλάκη συζητήθηκε στο Δ.Σ.;

«Με ρωτάτε να πω για κάτι το οποίο αγνοώ αν έχει γίνει και αγνοώ και το περιεχόμενο».

-Για το θέμα που είχε γραφτεί για συνάντηση με ποδοσφαιριστές και μειώσεις των συμβολαίων έχετε να μας πείτε κάτι;

«Το συγκεκριμένο θέμα είναι αστείο, Ουδέποτε έγινε συνάντηση και κουβέντα για αυτό».

-Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;

«Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ. Δεν το καταφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών πρωτίστως και εκεί έχουμε εμπιστοσύνη θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο».


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου