ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΦΕΡΕΙΡΑ: ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ....

ΦΕΡΕΙΡΑ: ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ....
5/12/2011

Ο Jesualdo Ferreira παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και το Παναθηναϊκό ότι οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη, ενώ ευχήθηκε η ήττα να γίνει μάθημα στους ποδοσφαιριστές του. Η κάμερα του Sportena βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου και κατέγραψε σε hd video τις δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ferreira:
ferreira diloseis aris pao 3 1 videoΓια το παιχνίδι: «Ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Άρη. Ήταν πιο συμπαγής και οργανωμένη ομάδα. Είχαμε δυσκολία να παίξουμε, δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό του, ειδικότερα στο πρώτο τέταρτο. Να είσαι πρώτος είναι δύσκολο, είναι ανάγκη να έχεις πάντα μία επιθετική συμπεριφορά. Εμείς δεν την είχαμε, μπήκαμε άσχημα στο γήπεδο. Μετά το 1-0 ελέγξαμε το ματς, ισοφαρίσαμε και έτσι έμεινε το ματς μέχρι που δεχτήκαμε το 2-1. Στο δεύτερο μέρος, μεταξυ του 45′ και 48, ο Άρης ήταν αποφασιστικός, πέτυχε ένα γκολ που του έδωσε οξυγόνο. Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε αντεπιθέσεις και χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Άρη. Ήταν μία ήττα για εμάς. Σήμερα όπως παίξαμε, πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα για το μέλλον, ώστε να καταλάβουμε ότι όταν δεν δίνουμε τις μάχες που πρέπει, έρχεται η ήττα. Ο Άρης έδειξε πάθος και καρδιά και νίκησε».
Για το αν ο Παναθηναϊκός υποτίμησε τον Άρη: «Μετά το ματς, μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό. Οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για το ματς, όμως είπα ότι όταν είσαι πρώτος, οι αντίπαλοι κοιτάνε να σε νικήσουν. Η θέση του πρώτου υποχρεώνει τον πρώτο να έχει πάντα μία συμπεριφορά πιο ώριμη. Επαναλαμβάνω ότι ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον. Όλοι γνωρίζουν ότι καμία ομάδα δεν μπορεί πάντα να παίζει καλά σε όλο το πρωτάθλημα. Λόγω εμπειρίας και ποιότητας, οι ποδοσφαιριστές μου ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν ,αλλά δεν το έκαναν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».
Για τα παράπονα που είχε από το Σπάθα: «Ένας διαιτητής πρέπει να ξέρει δύο βασικά κεφάλαια. Έλεγχος του αγώνα και ερμηνεία του νόμου. Κάποιες στιγμές οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν πιο σκληροί και ο διαιτητής το επέτρεψε. Αυτό του τόνισα».
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη. Ούτε βεγγαλικά, ούτε κροτίδες. μόνο ιαχές για να στηρίξουν την ομάδα τους. Βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί να υποστηριχτεί χωρίς βία και ακρότητες. Μόνο με φωνή. Στο Καραϊσκάκη επίσης, συνέβη ότι σήμερα με τον Άρη. Το ίδιο και στο ΟΑΚΑ. Μπορούμε να έχουμε όμορφα ματς, χωρίς βία και καπνογόνα και διάφορα τέτοια».
Tο video με τις δηλώσεις του Jesualdo Ferreira:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου